Aktywne Wpisy
DrMagK2 +352
Moje miasto takie piękne XD
DFWAFDS +25
#przegryw Koliedzy, zrobiłem ranking huopski, pobrałem wszystkie wpisy z ostatnich 30 dni i sprawdziłem ile ludzi daje plusów, ile wpisów nowych tworzy i ile komentarzy dodaje. Nie wiedziałem jak to huopom przedstawić najlepiej więc dodałem to w trzech zakładach w google docs, każdy kto ma link może podejrzeć ranking. Ranking nie bierze pod uwagę wpisów które zostały usunięte.
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
Ben Simmons vs Jayson Tatum vs Donovan Mitchell:
PTS /g: 17,6 vs 14,3 vs 17,3
AST: 7,6 vs 1,3 vs 3,2
TRB: 9,3 vs 5,6 vs 3,0
STL: 2,2 vs 1,0 vs 1,4
BLK: 0,8 vs 0,8 vs, 0,4
i najciekawsze:
FG%: 50 vs 51 vs 41
3P%: 0!!! vs 52 vs 37
FT%: 56!!! vs 84 vs 84
TOV: 3,8 ! vs 1,3 vs 2,4
Wiem, że cyferki bliskie TD imponują, ale praktycznie brak trójki, osobiste na poziomie Drummonda i 3,8 TOV dają wg mnie szanse Tatumowi i Mitchellowi. Czekam na Rookie wall u... wszystkich. Ciekawe jak to będzie wyglądać.
P.S.
Weźcie pod uwagę, że Tatum nie może nabijać asyst bo ma Kyriego..
P.S. 2
Kogo obstawiacie jako ROY na koniec sezonu?
#nbastats #nba #celticspride
Wyższa liczba TOV to naturalna sprawa, gdy ktoś jest tak produktywny. Westbrook miał w zeszłym roku 5.4 straty, a FG% ok. 47.5%.
Taki zawodnik jak Tatum nie ma szans na ROTY, jeśli sytuacja nie jest podobna do tej sprzed roku.
Wymieniłeś 9 statystyk, w 4-ech Simmons bije ich na głowę, w dwóch jest ex-aequo pierwszy, z
15 w VORP
26 w RPM
15 w DRPM
1 w DRPM wśród guardow
bije innych rookie w każdych statystykach i to boxscorowych i zaawansowanych + gra na poziomie all stara a Ty sugerujesz że to przez to że inni nie mogą "nabijać asyst"? xD
@Wojt_ASR_ @Weed233 tak Simmons ma super statsy, zaczął z wysokiego C, ale chciałem sprowokować dyskusję, czy... on trafi na "ścianę" czy to jest dopiero początek piekła jakie zgotuje innym?
Przez parę lat widziałem trochę atletów, którzy zaczynali od WoW a potem gaśli z sezonu na sezon, szczególnie gdy z rzutem u
dyskutujmy, jak najbardziej, ale np. o tym jak okafor sobie poradzi, jakie minuty będzie dostawał, czy możliwe jest, żeby grał na 4-ce, ale nie na taki temat.
Zaczął z wysokiego C, a co teraz?
zagrał 4 gry w ciągu tygodnia, z czego dwie pierwsze po chorobie, pierwsza giera to w ogóle flu game. Statsy
z tych 4 meczów to 17.8 ppg, 9.1 rebsów, 7.7 asyst, 2.1 steali, 0.8
Do tego scoring to nie jest jego główną cechą zalet więc nawet jakby miał robić 5ppg to utrzymując obronę na takim poziomie by się wśród młodzików wyróżniał
Co nie zmienia faktu, że jest wybitnie dobry jak na rookie.