Aktywne Wpisy
Mrbimbek +572
Dwa lata temu pomagałem uchodźcom z Ukrainy którzy z jedną walizką uciekali przed wojną, była w tym rodzina z którą kontakt miałem chwilę dłużej, trzy dziewczyny z matką i dwójka dzieci, pomagałem im szukać pracy, tłumaczyć dokumenty, pomagałem w urzędach. Jedna z dziewczyn dziś się odezwała, wrócili na Ukrainę a kilka dni temu urodziła syna, przez to jak im pomogłem w najcięższym dla nich czasie nazwała syna moim imieniem, taka drobnostka a
CLOUT_MMA +153
Jak to jest że wśród zwierząt (ssaków) to samiec jest zawsze tym bardziej kozacko wyglądającym i obiektywnie wyglada "ładniej" a u nas ludzi to kobiety postrzega się jako te ładne które stroją sie w jakieś #!$%@? futra? Gdy facet ma się ubrać elegancko to ubiera się mega prosto, a samice #!$%@?ą jakies fajerwerki, kolczyki i makijaże. Czemu przyjęło sie że samiec który naobwiesza się jakimiś błyskotkami to odrazu narcyz i pedau a kobitki mogą robić co chcą ? Wg mnie panowie maja błędne przekonanie że nie są "ładni" (skąd sie w ogole wzięło określenie "brzydsza płeć" ?) a z tej pozycji łatwo wpaść w stulejarność pt. "musze nazbierać hajsu i wtedy mnie bedą chciały, bo estetyczny to ja nie jestem, a przecież nie zacznę sie malować"
Lepiej budujemy masę mięśniową, mamy zarost (prawie jak lwy XD), jesteśmy na ogół więksi, mniej zmarszczek dzięki hormonom, w czasach starożytnej Grecji ludzie jarali się męskimi figurami itp.
Obiektywnie uważam ze faceci lepiej sie starzeją, babki często wylewają kg tapety na twarz żeby "jakos" wyglądać podczas gdy facet bez niczego wygląda normalnie (chyba kwestia testosteronu) kobiety tak długo malowały się i stroiły że uwierzyliśmy że to one są ładniejsze z natury, wg mnie jest na odwrót albo przynajmniej po równo ( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko ze penis nas oszukuje że są ładniejsze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#nohomo #spiseg #gownowpis #niebieskiepaski #rozowepaski #pytanie #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: Ale wtedy to i rzeźbiarze i widzowie olimpiad byli mężczyznami więc taka przeciętna kobieta pewnie nawet w życiu nie miała okazji zobaczyć umięśnionego mężczyzny xD
Zaakceptował: kwasnydeszcz}