Wpis z mikrobloga

#krakow ta Wasza strefa płatnego parkowania to jest #!$%@? nieporozumienie. Jeden znak na wlocie a potem wszystkie znaki Parking oznaczaja ze trzeba placic. Do #!$%@? nędzy. I jeszcze gosc mi mowi ze usunie zdjecie mojego samochodu jak mu dam 20 zl.

#zalesie
  • 14
  • Odpowiedz
@Lapidarny: no tak, powinien być znak co 5 metrów dla tych co nie czytają, komunikaty dźwiękowe i plandeki na budynkach z napisem "trzeba płacić za postój w strefie płatnego parkowania"
a i tak by się znaleźli...
  • Odpowiedz
skoro nie widzę znaku

@Lapidarny: oddaj prawo jazdy albo do okulisty chociaż idź

pojechał do miasta i zdziwiony, że może być strefa płatnego parkowania w centrum xDDD
  • Odpowiedz
@yourij: @damastes: jak dla mnie to jasne oszustwo o zerowanie nanie niewiedzy przyjezdnych. Gardze tym miastem, serio. W wielu miastach bylem, przejechalem cala Polske i nie widziałem jeszcze czegoś takiego. Gdy jest strefa platnego parkowamia to jest wszędzie chociaż napis od której godziny do ktorej jest płatne albo jakis obrazrk z pieniazkiem. Nie po to jest znak P z napisem "płatny" zeby go nie uzywac :)
Lipa. I jeszxze "kontroler"
  • Odpowiedz
@Lapidarny: masz oznakowanie na wjazdach tylko szukasz wymówki. A nawet, jak nie widac oznakowania, to parkowanie płatne masz w każdym większym mieście i każdy myślący człowiek poszuka sobie parkomatu albo zapyta o to tubylca.
Szukasz poklasku dla własnego nieogarnięcia.

zerowanie nanie niewiedzy przyjezdnych

nieznajomość prawa uszczupla portfel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lapidarny: to jedz gdzieś za granice i zobacz jak to wygląda w porównaniu z Twoim Zamościem czy innym Przemyślem.

Jedziesz gdzieś "w gości" to sprawdzaj jak wygląda strefa płatnego parkowania. Jak ja jechałem do Pragi to sie uczyłem czeskiego żeby wiedzieć co na znakach jest napisane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz