Znajomy byznesman szuka do pracy jednej osoby (w przyszłości pewnie więcej), praca to pakowanie produktów kosmetycznych (a nawet jednego produktu). Raczej nie ma #!$%@? czy targetu, na razie pracują u niego 4-5 osoby, sami anglicy więc znajomość angielskiego jest wymagana. Godziny pracy 9am - 5pm od poniedziałku do piątku, cały czas bez zmian. Stawka raczej poniżej 9f/h ale na pewno plusem jest możliwość podciągniecia się w języku. Ja pracuję zaraz obok. Własny dojazd byłby najlepszy z racji że miejsce znajduje się w S63 0BA.
@smieszekzagranico sory, wydawalo mi sie ze to ty dawalej know.how, pomagales.ogarnac jakies lokum.I za to kasowales gruby hajs. Widocznie to jakis inny smieszekzagranica
@smieszekzagranico daruj.sobie wycieczki.ad.personum bo to jest slabe. Chcialem.sie.tylko.upewnic czy to ty. Wiec jestem tylko.ciekawy ile krzykniesz sobie za zalatwienie niby tej roboty. Powodzenia (✌゚∀゚)☞
Ja pracuję zaraz obok. Własny dojazd byłby najlepszy z racji że miejsce znajduje się w S63 0BA.
#barnsley #doncaster #yorkshire
@boo4 reflektujesz ?
Komentarz usunięty przez autora
@highsky: Zaspokoję twoją ciekawość. Wezmę tyle co zawsze za "załatwienie roboty". Nic.