Wpis z mikrobloga

@insystem: Dzisiaj juz paczki pewnie nie dostaniesz, wczoraj miałem to samo. Paczka wysłana Expresem aby doszła do wczoraj do 20. utknęła w WER Komorniki. Napisałem reklamacje. Dzisiaj też bym jej nie odebrał bo kurier był przed moimi godzinami w pracy(miała dotrzeć do pracy) ALE od rana wydzwaniałem i raz mi dali numer nie do tego co trzeba kuriera i dopeiro za drugim razem na szczęście był 150m od mieszkania (blisko
  • Odpowiedz
@malyacura: Do mnie z wielką pretensją w głosie "ale przecież kurier do 20 jeździ".
Mirek-nadawca chyba będzie musiał napisać reklamacje. Albo kurier tachać się jutro do pracy, albo jeśli nigdzie nie jadę to po 17 w domu.
  • Odpowiedz
Paczka wczoraj o 3 była w Komornikach i tam utknęła, w dzień kobieta mi też mówiła że mam czekać to było kłamstwem, bo paczka nie miała statusu przekazana do doręczenia. Nie wiem czy pp ma możliwość zmiany adresu, ja na Twoim miejscu jeśli masz spoko sąsiada(zaufanego) to już dziś truł bym o numer do kuriera i ugadał się z nim że ma zostawić obok u sąsiada czy coś. AHA i infolinia jako
  • Odpowiedz
@insystem: Ja za każdym razem, trochę się czeka, wczoraj po pierwszych 20 osobach dowiedziałem się że czekać na kuriera, drugi telefon jak już podałem ten ciąg cyfr "rozłączyło".... potem znów 20 w kolejce i się dowiedziałem że dzisiaj już paczki nie dostanę, no i rano dziś dwa razy dzwoniłem i za pierwszym zły numer Pani podała a za drugim już się nie rozłączałem i dopiero jak gadając na dwa telefony
  • Odpowiedz
@malyacura: Pan na infolinii powiedział:
"Zgodnie z usługą powinna być doręczona w dniu dzisiejszym do godziny 20. Informacja jest z rana, wpisy są podglądowe. Duża szansa, że paczka jest już w rejonie doręczenia tylko pracownik rozdzielni nie wprowadził tego w system".

@Non_vincere_te:
  • Odpowiedz