Aktywne Wpisy
onaxx +2
Pokłóciłam się z facetem. Dzisiaj był u mnie i o 19 i powiedział że jest impreza i jedziemy. Ja nie miałam ochoty ale ok. Jade ale jeśli mnie odwiezie i przywiezie później do domu. Już oczywiście obraza majestatu. I że pojedziemy na dwa auta bo on będzie pił i zostawi tam auto a ja sobie wrócę sama swoim. Jesteśmy razem prawie 2 lata i nigdy nie było sytuacji że idziemy na imprezę
Hejtel +79
#famemma największe i najbardziej dziwne info to że Ulfik niski grubasek jest z Wixą xD przecież w warunkach normalnego życia to by się nie wydarzyło, ona by ma niego nigdy nie spojrzała.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wzruszająca scena ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Była masa przykładów gdzie była cenzura w dbz. Pierwszy lepszy przykład w tv to śmierć Goku po walce z Raditz gdzie Goku ma jakieś czarne coś na klatce mimo że został przebity na wylot przez Piccolo
A tutaj dowód:
I gdzie do cholery DBS nawiązuje do DB pod względem humoru i cenzury? Bo mogę ci udowodnić że DB i był krwawy i poważny.
Kolejnym fanboy DBZ a nie fan Dragonball w ogóle...
Przecież właśnie ci wkleiłem wyżej fragment z DBZ o którym pisałeś gdzie cenzury nie ma a ty dalej swoje xD
Sam Akira w którymś z wywiadów powiedział, że DBS bardziej nawiązuje do pierwszej serii (DB) właśnie poprzez humor, gagi