#rymowankiznickami Odnośnie mojego wpisu w którym obiecałem wpleść wasze nicki w rymowanki. Przenoszę go tutaj. Jeszcze tylko naleję sobie kawy do szklanki. Jakieś Late macchiato z Dolce Gusto, choć w sumie to nie pogardziłbym jakąś robustą.
Ha! Myślałeś, że o tobie zapomniałem? Musiałem wyskoczyć na osie, I tak zaczynamy od @gig888
Trzeba się rozbujać, pod bit pisać, basem kręć! Pomyliłem się w składni, ale tylko raz. @saper9
2137! Szkalowanie papieża polaka przez łzy. Ślimaki nie mają dziąseł, ale mają kły @2403
Bardzo dobrze mówi @#!$%@? I mu rację przyznać trza, W jednym rymie zrobię combo! @nihilistyczna_paruwka C C C combo breaker! No i mamy crash Dobijam do trójki, twój nick to @luxresh
Don Palzioło @DonFurajkresko Jak zaraz odpalę, to przelecę za Bielsko, A może i Niger, a do rymu się załapie jeszcze i @pwn3r
Więcej was matka nie miała? Przybyli tu całą rzeką. Odhaczamy ciebie z listy teraz @Meckoleeko
I w sumie rym mój słaby #!$%@? jak @Krowi_cycek Może zwyczajnie jestem słaby? Zupełnie jak @Oskarek89 bicek ( ͡°͜ʖ͡°) Ale jak go napnę, to jak cięciwa co napina łuk! Mówił bym próbował, nick jego @klokupk
W sumie trzeba mi trochę czasu, Później rymować mogę też, Że rymy #!$%@? nie chce mi się słuchać waszych tez Zwyczajnie szukam rymu do ksywek takich jak @GeTxReZ
Drzewa mają liście, W sumie po #!$%@? mają korę? Mogły by mieć łuski, @LordWilmore
No i to jest wyzwanie Szybciej padnę tu jak trup Niż znajdę rym i zdanie Do nicku jak @Haup
Jan Papaj drugi ukrywał pedofilów I gwałcił małe dzieci, Gorszy od niego był tylko @JanPapejTrzeci
Miałem już kończyć, Przerwać swe wywody, aż tu mi się trafiła perła Pirat @Cipkobrody XDDDD
Dobra teraz kończę, Się jak żarówka w kloszu, Później to dokończę Bo @jestem_na_dworzu
Dzisiaj, chwilę po 19 po długiej chorobie odeszła moja mama która opiekowałem się przez ostatnie 7 lat. Dzielnie znosiła trudny niepełnosprawności oraz ciężar choroby. Niech spoczywa w pokoju.
Odnośnie mojego wpisu w którym obiecałem wpleść wasze nicki w rymowanki.
Przenoszę go tutaj. Jeszcze tylko naleję sobie kawy do szklanki.
Jakieś Late macchiato z Dolce Gusto, choć w sumie to nie pogardziłbym jakąś robustą.
Ha! Myślałeś, że o tobie zapomniałem?
Musiałem wyskoczyć na osie,
I tak zaczynamy od @gig888
Trzeba się rozbujać, pod bit pisać, basem kręć!
Pomyliłem się w składni, ale tylko raz. @saper9
2137! Szkalowanie papieża polaka przez łzy.
Ślimaki nie mają dziąseł, ale mają kły @2403
Bardzo dobrze mówi @#!$%@?
I mu rację przyznać trza,
W jednym rymie zrobię combo!
@nihilistyczna_paruwka
C C C combo breaker! No i mamy crash
Dobijam do trójki, twój nick to @luxresh
Don Palzioło @DonFurajkresko
Jak zaraz odpalę, to przelecę za Bielsko,
A może i Niger, a do rymu się załapie
jeszcze i @pwn3r
Więcej was matka nie miała?
Przybyli tu całą rzeką.
Odhaczamy ciebie z listy
teraz @Meckoleeko
I w sumie rym mój słaby
#!$%@? jak @Krowi_cycek
Może zwyczajnie jestem słaby?
Zupełnie jak @Oskarek89 bicek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale jak go napnę, to jak cięciwa co napina łuk!
Mówił bym próbował, nick jego @klokupk
W sumie trzeba mi trochę czasu,
Później rymować mogę też,
Że rymy #!$%@? nie chce mi się słuchać waszych tez
Zwyczajnie szukam rymu do ksywek takich jak @GeTxReZ
Drzewa mają liście,
W sumie po #!$%@? mają korę?
Mogły by mieć łuski,
@LordWilmore
No i to jest wyzwanie
Szybciej padnę tu jak trup
Niż znajdę rym i zdanie