Aktywne Wpisy
Ryneczek +1708
Plusują przeciwnicy palenia. Najgorszy możliwy nałóg, ponieważ ma bezpośrednie przełożenie na zdrowie osób postronnych i angażuje je w ten cały śmierdzący proceder. Oni są gorsi od narkomanów. Gdy ćpun daje sobie w żyłę, to nie obrywam jego porcją heroiny. Gdy przechodzi obok mnie palący, to mimowolnie jestem narażony na wdychanie tej trucizny i bierne palenie (w USA ginie przez to 50k ludzi rocznie). Oczywiście palacz spyta "Hej, gdzie moja wolność". A ja
Balonowy21 +50
#wybory Nie minęło nawet tydzień od wybór, a już Tomasz Siemoniak z Koalicji Obywatelskiej zapowiada koniec programu 300 tysięcznej armi. Oznacza to fale zwolnień, likwidację jednostek wojskowych jak za czasów 2007-2015, a pewnie także zerwania kontraktów zbrojeniowych. Oczywiście to również z pewnością powrót do koncepcji, żeby cała Polskę wschodnia oddac w ręce napastnika i bronić się dopiero na linii Wisły. Na pewno możemy się czuć bezpieczni, gratulacje wyboru Polacy..
Trzymajcie kciuki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza #handel
@aksal89
@gustav
@100mph
@Kumin
Zostało do zrobienia 1300 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trzymajcie kciuki jeszcze mocniej!
@Kumin
@100mph
Nie wiem czy chcecie żeby dalej wołać ale do celu zostało 1013 zł
@Kumin
@100mph
Nie wiem czy chcecie żeby dalej wołać ale do celu zostało 1013 zł
1013-420=593
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cheater nie prosiłem o triki ale dzięki bo nie na wszystko jeszcze wpadłem.
@aksal89
@gustav
@100mph
@Kumin
@TatraMocna
@Cheater
@Husejnow
@Kami-chan
UDAŁO SIĘ!!!
Tak z górką na 400 zł.
Dzięki za wsparcie i kibicowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Handluję głównie ze sklepami detalicznymi, a produkt nie ma tu wielkiego znaczenia.
Powiem tyle, że to marka która jest rozpoznawalna na świecie i to coś co na pewno masz w domu (niekoniecznie mojej firmy).
Dzięki jeszcze raz!