Aktywne Wpisy
mrocznegacie +109
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
drobne_na_taryfe +536
miałam już sąsiadów jarających na balkonie fajki i blanty, trzymających tam niezamykające japy papużki, dzieci i psy, ale gość używający co drugi dzień na balkonie frytkownicy to nowa jakość
Czyli co, Retro Ogame (Gameforgowski oficjalny ogame1304) padł, bo nie umieli załatać. Uni1 na @X-Game nie akceptuje możliwości rejestracji, niemieckie Uni (jeszcze działa?) miało ograniczenia (brak bombowców, ACSów, itd…). Jak teraz wygląda sprawa z OG bez Pay2Win, najlepiej na starym silniku?
Przypominam, że postawienie sobie na Windowsie 2000 pod łóżkiem IISa z PHP i jakąś Ugamelą wiosny nie czyni, kluczem jest aktywny userbase.
Komentarz usunięty przez autora
Czemu za każdym razem musi trafić taki pajac? "hehe ogejm hehe pszecież to umarło iksde iksde grałem w 2137 roku kto w to teraz gra jag tag moszna jeżu co to ma być XDDDD"
Więcej czasu spędzasz dziennie przed ekranem telefonu, także tego.
Jak chcesz, możesz z nami grać w sojuszu, jak nie będziesz się zachowywał jak ostatni gimbus.
Zwykle ludzie grają już kolejny raz, co roku robimy sobie kolejne uniwersum, większość z nas to synowie długoletnich graczy w OGame, więc "synek zejdź bo mie flota ląduje" jest dla mnie jednym ze standardowych tekstów dzieciństwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chamski reflink, żeby mi się kuleczka na złoto świeciła:
Jak się zarejestrujecie, napiszcie do mnie na PW na Wykopie – powiem Wam co i jak z ewentualnym Sojuszem