Wpis z mikrobloga

Nie wiem czy było ale może by tak stworzyć listę jakichś nieszkodliwych "dymów" coś typu jackass i podesłać magicalowi? Np. depilacja plastrami z woskiem, przyklejanie się plecami do siebie przy pomocy kleju, np BMW z jachimkiem, rozwieszenie jakichś szmat na melinie w kształcie ringu i #!$%@? się rękawicami - 20tkami żeby sobie krzywdy zbytnio nie zrobili i walka gruby vs arsen. Magical mógłby kupić takie wielkie stroje sumo obłożone puchem czy #!$%@? wie czym i #!$%@? na podwórku z kamerką skierowaną na akcje. Ta maszyna do robienia drinków też byłaby wspaniałym pomysłem gdyby to czat decydował co chleją w danej chwili i kto. Nawet to wożenie w taczce na ulicy by się nadało... Na pewno jest ktoś kto wymyśliłby coś bardziej kreatywniejszego ale rzuciłem taki pomysł no bo ile można #!$%@? oglądać stypę. Dlatego apeluję do Ciebie POTĘŻNY Magicalu jeżeli to czytasz pomyśl nad tym, możesz coś zacząć wymyślać albo siedzieć na dupie i #!$%@? robić i pozwolić się wessać konkurencji.
#danielmagical
  • 12
  • Odpowiedz
@kaziutek112: widziałeś pobicie Ozka? Nie
Widziałeś bitke z Nowakiem? Nie
Kłótnia z goha ale dymy.
Wezwanie sobie bomby to debilizm a nie dymy.
Ok wywalił łóżko i palił perukę i tyle co #!$%@?.
  • Odpowiedz
@Pikujoncy_Golomp: chcesz pomagac chamowi, ktory nie szanuje widzow (wychodzi sobie w trakcie streama "bo tak"), ciagle ich oszukuje i nie realizuje zadnych celow?

Grubas jest zaklamany, skapy i chytry. Ludzie wielokrotnie podsylali mu rozne pomysli na urozmaicenie strwamow. I co? I nic... Grubas ustawil cel, wyludzil kase i poszedl sobie kupic za nia nowa gre na konsole, jakies ciuszki dla nosacza, itp. itd.

Gdzie stream z kursu na prawko? Gdzie skok
  • Odpowiedz