Wpis z mikrobloga

@ldldld zmian jest w #!$%@?, tylko parę rzeczy jest na takiej samej zasadzie, ogólnie najlepszy mod jaki powstał a ci co mówią że jest za ciężki to chyba grają na najwyższym poziomie trudności - mod ma w pełni rosyjski dubbing (zatrudniono oryginalnych aktorów), milion nowych, ciekawych questow, dużo nowych lokacji, nowe gildie, nowe animacje i w #!$%@? więcej

wersja angielska nie jest aż tak straszna, bo zostala w wielu miejscach skorygowana ręcznie
@minecraftkoxik2008 gralem w returninga 1.31 na samych polskich napisach i to mi w sumie wystarczalo, ja osobiscie nie wytrzymalbym sluchania ciagle rosyjskiego dubbingu, dlatego wole chyba zostac tylko przy samych polskich napisach poki co :p
@ldldld: Szczerze r2 to się obawiam. Z moich doświadczeń z overhaul'ami do gothica jak edycjarozszerzona, przeznaczenie, MT jest tak że każdy z nich dodaje swój "własny i autorski" kontent który nie raz jest z dupy. ER miała obóz quentina, przeznaczenie jakiś mrocznych, MT pradawnych itp. Dodawane jest to na taką siłę że ja #!$%@?.
@Titsuman: Powiem tak, ja jakimś specem od modów do Gothica to nie jestem, ktoś mi kiedyś polecił Returninga, wtedy 1.31 i o dziwo grało się bardzo przyjemnie, trzeba było się uzbroić w cierpliwość bo często jakieś bugi występowały, ale ogólnie na +. Teraz ktoś wspomniał o Returningu 2.0, to z ciekawości zobaczyłem co nie co i trochę mi nie odpowiada, już pomijając, że jeszcze nie ma tłumaczenia. Dlatego chyba zrobię kolejne