Aktywne Wpisy
finchharold +108
#famemma
Fenomenem dla mnie jest ten gość. Robi w ciula swoją widownie i fanatyków WK. że nie bierze sterydów a każdy wie że nie da się zbudować takich mięśni naturalnie.
Ludzie jeb4li Natana Marconia i Szeligę za nieprzyznawanie się do serydów a nikt nie zarzuca tego Owcy xD.
Ludzie kupują te ciuchy Dzik, WK itd i nie przeszkadza im że ich idol robi z nich debili
Fenomenem dla mnie jest ten gość. Robi w ciula swoją widownie i fanatyków WK. że nie bierze sterydów a każdy wie że nie da się zbudować takich mięśni naturalnie.
Ludzie jeb4li Natana Marconia i Szeligę za nieprzyznawanie się do serydów a nikt nie zarzuca tego Owcy xD.
Ludzie kupują te ciuchy Dzik, WK itd i nie przeszkadza im że ich idol robi z nich debili
![finchharold - #famemma
Fenomenem dla mnie jest ten gość. Robi w ciula swoją widowni...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/cd5b9f424354d6804e938b10169188d48a581ff506d687ead3bf9b44f4d2a23b,w150.jpg?author=finchharold&auth=4848b05d0af2d7e3e38990fae176e4cd)
źródło: michal_owczarzak
Pobierz![mirko_anonim](https://wykop.pl/cdn/c0834752/321ea7dc2985c2bfbf21a6b5598af7c3220625c6954fbbc0a440b525befed626,q60.png)
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy mój facet to sknera?
Jesteśmy ze sobą 5 lat. Ja mam swoją firmę a on jest lekarzem. A on ciągle jeździ Renault Megane z 2008 roku... Jest już lekarzem 7 lat (po specce), nie zarabia malo, mamy juz kupione mieszkanie (tzn. splacamy je) a on ciągle jeździ tym samym autem i to nieco wiekowym i niebezpiecznym? On sam mowi, ze lubi to auto, wlozyl w niego duzo pieniedzy
Czy mój facet to sknera?
Jesteśmy ze sobą 5 lat. Ja mam swoją firmę a on jest lekarzem. A on ciągle jeździ Renault Megane z 2008 roku... Jest już lekarzem 7 lat (po specce), nie zarabia malo, mamy juz kupione mieszkanie (tzn. splacamy je) a on ciągle jeździ tym samym autem i to nieco wiekowym i niebezpiecznym? On sam mowi, ze lubi to auto, wlozyl w niego duzo pieniedzy
#muzyka ... #soul #souljazz #jazzfunk #jazz #marvingaye
Encyklopedyczne Info o albumie zamiast o utworze
dobór utworów oraz ich kolejność są mocno subiektywne (żeby nie powiedzieć przypadkowe), utwór ten posiada jeszcze wiele wartościowych wykonań, prawdopodobnie też jakieś godne odnotowania pominąłem, jeśli brakuje twojego ulubionego doklej w komentarzu...
<<<<>>>>>>>
Marvin Gaye - Don't Mess With Mister "T" tzw. oryginał bardzo ładny
Stanley Turrentine - Don't Mess With Mr. T jeszcze raz na żywo
James Taylor Quartet - Don't Mess With Mr. T. Jazz funk fajny, uwaga cały album
Dr. Dave - Don't Mess With Mr. T jazz gitarkowy ładny
Timothy Ruiz -Don't Mess With ME (Mr.T) RnB/hip hop, bardzo spoczko
Dave Stryker - Messin' with Mister T jazz lub jak kto woli contemporary
Kashmere Stage Band - Don't Mess With Mister T Big Band, Funk, Jazz-Funk, na żywo
Afro Glue - Don't mess with Mr.T grają sobie
Garfield Jazz Band - Don't Mess With Mr T grają sobie
Big Sean - Mr. T Hip Hop, spoczko
Reggie Alexander - Don't Mess With Mr. V. grają sobie
Stanley Turrentine - Don't Mess With Mister T. [moje ulubione na front]