Wpis z mikrobloga

Hej, dzisiaj mam do rozdania kabel o który wiele osób pytało czyli minijack - > RCA znany też jako o długości ok 2m i tym razem w niebieskim oplocie. Na pewno wiele osób taki potrzebuje co wnioskuje po wiadomościach prywatnych.

Zapraszam wszystkich do obserwowania tagu #lagwire bo to napewno nie ostatni jaki bede rozdawał. W przyszłości napewno pojawi się coś dla ludzi grających na gitarze, było też bardzo dużo pytań o usb -> microusb. Przypominam że gdyby ktoś potrzebował nowego kabelka lub recablingu można się do mnie zgłaszać.

Losowanko jutro wieczorem o tej samej godzinie co ostatnio. Powodzenia

#lagwire #audioboners #audio #kableboners #rozdajo
laggeros - Hej, dzisiaj mam do rozdania kabel o który wiele osób pytało czyli minijac...

źródło: comment_jJFNt1p1QV5CYu55bMUUmtzoz4XprUPN.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
@JBFC: Poniżej 60 raczej nie kupisz sensownego. Poza tym podłączanie kompa pod wzmaka z jacka jest słabe. Za ~330 zł kupisz sobie kartę Audiotraka Prodigy z 2xRCA, która skosi jako źródło dźwięku praktycznie każdą "gejmingową" kartę dźwiękową.
  • Odpowiedz
@JBFC
@PiersiowkaPelnaZiol
W domu mam właśnie taki gówno-kabel za 10 zł i trochę mnie już irytuje.
Poradźcie coś. Do wzmacniacza tym gówno-kablem podłączam tablet i muzyka leci. Wszystko fajnie ale krótki jest i słabej jakości. Wymienić na lepszy czy może transmiter bluetooth?
  • Odpowiedz
Ja p... serio jest takie zainteresowanie? Sam sobie zarabiam kable, ale może powinienem robić to dla kogoś za pieniądze. Ogólnie brawo za pomysł a mnie szokuje, że takie zainteresowanie (któryś raz widzę temat)
  • Odpowiedz
@laggeros: kolego, a robisz rekablingi słuchawek? Powiedzmy że 1-1,5m canare starquad l-4e5c + amphenol ks3pb-au i oplot, wlutowanie, ile by to wyszło u Ciebie?
  • Odpowiedz