Aktywne Wpisy
teslamodels +158
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
alverini +107
Panowie, nie oszukujmy się. Nowe Cities Skylines technologicznie to fuszerka. Badziewie. Bubel. Jak można, wziąć pierwszą, wybitną część, dodać drzewko rozbudowy i żądać 200zł. *patrzy się na smokowskiego* Bo ja tego nie rozumiem. Bo ja tego Panowie nie rozumiem. Mam GF 4080 ti z i9 i mam 15 fps w menu. *podnosi głos* No ludzie. A wychodzi Colossal Order i mówią, że ich celem jest 30 fps. Czuje się oszukany. Zdradzony. Sprzedany.
Nie musi być pojemny - do 3-5 kart, papierki, bilon.
Stylówka: solidna skóra naturalna. Jak najmniej bajerów: zero zbędnych przeszyć, aplikacji, dużych tłoczeń czy przypinek z logo itd. Kolor: ciemny brąz.
Ktoś coś? Gdzie szukać minimalistycznych klasycznych wzorów?
#modadamska #modameska #galanteria #portfele
Po jakim czasie skóra wyrobiła się do tego stopnia? Ten portfel to chyba to czego szukam, więc tak czy siak go złowię :3
Jeżeli mieszkasz w Poznaniu i masz zamiar iść do Millera to serio możesz pokazać i się zapytać, czy po prostu ten (mój) model jest wadliwy, czy wszystkie mają to zapięcie na tej wysokości. Jeżeli tak mają wszystkie no to nic na to się chyba nie poradzi. Chyba, że myśleć by o pielęgnowaniu go specjalnymi środkami do skóry, od razu po zakupie :P Ale nie wiem, czy to coś
Łap, jest też tam key holder :P Kosztuje chyba 30zł