Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kopyto96 +126
Ten typ to fenomen xD Wrzuca kilkanaście filmów w miesiącu, za każde lekko ponad milion wyświetleń, zbija pewnie grube siano przy takiej ilości i monetyzacji, a po prostu recenzuje obiektywnie żarcie. I to z reguły takie proste żarcie. I to jest proszę Państwa NISZA. On się w nią wbił.
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
Komentarz usunięty przez moderatora
Szczerze mówiąc, nie podejmuję się rozstrzygnąć, czy tam faktycznie był posterunkowy Kulson, czy też padło tam coś zupełnie innego, a wrzeszczący to policjant ma wadę wymowy, albo pasek od kasku mu przeszkadzał. Nie wiem. Wiem jednak, że zupełnie inaczej by to wyglądało, gdyby rzecznik policji nie brnął w wyjaśnienie, które jest po prostu śmieszne, tylko
btw on nawet nie uciekał tylko stanął w złym miejscu
Ale jak pisałem - nie pochwalam tej sytuacji i tak, jestem zdania, że ten sadysta w brązowej kurtce powinien przede wszystkim z hukiem wylecieć z pracy w resorcie, a zaraz potem karnie odpowiedzieć za swoje zachowanie urągające wszelkim możliwym regulaminom i zasadom. Ktoś zna dalsze losy osób z tego nagrania?
@Jarek_P: Gdzie ten człowiek był agresywny. Jakiekolwiek usprawiedliwienie tego pobicia jest przejawem bolszewizmu mentalnego. To chyba nie te czasy gdzie pan milicjant może wszystko i jest od wymierzania kary.
dlaczego tak o niej piszesz?