Aktywne Wpisy
teslamodels +139
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
alverini +85
Panowie, nie oszukujmy się. Nowe Cities Skylines technologicznie to fuszerka. Badziewie. Bubel. Jak można, wziąć pierwszą, wybitną część, dodać drzewko rozbudowy i żądać 200zł. *patrzy się na smokowskiego* Bo ja tego nie rozumiem. Bo ja tego Panowie nie rozumiem. Mam GF 4080 ti z i9 i mam 15 fps w menu. *podnosi głos* No ludzie. A wychodzi Colossal Order i mówią, że ich celem jest 30 fps. Czuje się oszukany. Zdradzony. Sprzedany.
Tak w odniesieniu do ostatniego wpisu z gorących o dostawcy pizzy, który wziął sobie numer Mirabelki i zaczął do niej pisać smsy i próbował podrywać. Pojawiło się bardzo dużo głosów w stylu "a po co do niego pisałaś", na co rzeczona Mirabelka odpowiedziała, że myślała, że może się zakolegują. A Mirki na to "spodziewałaś się, że facet pisze do ciebie żeby się z tobą kolegować? xD xD xD". I niektórzy zaczęli pisać o tym, że autorka wpisu jest łasa na atencję i chciała mieć przydupasa. Ja wiem, że faceci często mają odmienne oczekiwania względem znajomości niż kobieta, ale dlaczego nikt nie spojrzy na to z innej perspektywy? Dlaczego nikt nie zapyta "a co ten gość sobie wyobrażał, że znalazł sobie dziewczynę"? Mam wrażenie, że męska część wykopu uważa, że jak kobieta nie jest zainteresowana nadstawieniem dupy to już nie warto się z nią zadawać i każda, do której się odezwą powinna wiedzieć jakie mają wobec niej zamiary. Przykra sprawa, że niektórzy tutaj traktują drugą osobę jak dziurę na #!$%@? a nie równego sobie człowieka. #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Komentarz usunięty przez autora