Aktywne Wpisy
mirko_anonim +17
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co byście zrobili w mojej sytuacji? Od 12 lat mieszkam w NL. Wyjechałem po studiach. Nauczyłem się języka, przeszedłem drogę od najprostszej pracy fizycznej do średniego stanowiska specjalistycznego (marketingowe) w korpo. W międzyczasie w Polsce zmarli mi rodzice (rok po roku) w 9 roku pobytu tam. Nie mam rodzeństwa, był to dla mnie szok, no ale dałem radę pogrążając się w pracy. Dostałem po nich duże mieszkanie w mieście
Co byście zrobili w mojej sytuacji? Od 12 lat mieszkam w NL. Wyjechałem po studiach. Nauczyłem się języka, przeszedłem drogę od najprostszej pracy fizycznej do średniego stanowiska specjalistycznego (marketingowe) w korpo. W międzyczasie w Polsce zmarli mi rodzice (rok po roku) w 9 roku pobytu tam. Nie mam rodzeństwa, był to dla mnie szok, no ale dałem radę pogrążając się w pracy. Dostałem po nich duże mieszkanie w mieście
goodbadbye +24
gdybyście musieli jeść jedno danie do końca życia, to jakie? ja chyba placki po węgiersku aaaaa smakówaaa
Wąska droga prowadząca ze szkoły, ograniczenie do 40, banda dzieciaków wygłupia się na wąskim chodniku, a obok zasuwa auto 90km/h.
Dogoniłem, na skrzyżowaniu wysiadłem, a tu umalowana babka. No to ja jej - wie pani co,tam chodza dzieci do szkoły i jeździ się trochę wolniej.
Naprawdę mnie to wkurza jak codziennie takich tam widuję. Nie mówię że jestem święty ale ta babka w pewnym momencie na łuku nie wiedziała, czy wjechać na chodnik, czy na czołówkę.
Czy to już agresja drogowa? To znaczy agresja z mojej strony
Obawiam się, że to nauczycielka ze szkoły mojej córki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Małe miasto...