Wpis z mikrobloga

Nie trzeba strzelać... sami sie pozabijają. I dobrze.. organizm sie sam ze śmieci oczyszcza XD

@Badmadafakaa: jesli okreslasz czlowieka, ktory sie dorobil per smiec, to jak okreslasz ludzi na zasilkach, patologiczne pijawki zerujace na nas wszystkich i doprowadzajaych do wygranej w wyborach takich partii jak PiS?

nie zeby cos, goscia nawet nie znalem, po prostu ciekawi mnie ta nienawisc do cpunow, pod obrazkami z tym zmarlym artysta. wieksza niz do
  • Odpowiedz
@Dead_Inside: A czy ja napisalem cos o " dorobieniu sie"? Ludzi ktorzy WOLĄ zyc na koszt podatnika nazywam pasożytami i blagam nie pisz mi o ciezkch przypadkach... -.- A jezeli dla ciebie to sa "też ludzie" to weź ich z wlasnej pensji utrzymuj, ok ?

Co do tego grajka to ja pomyliłem go z innym lil coś tam bo ich teraz jak mrowkow jest. Bo wlasciwie kazdy LIL to raper XD. Wiec przesluchalem pare jego utworow i nie widze tam niczego co mozna zwiazac z rapem, no chyba ze juz do tego doszlo ze rapem nazywa sie kazda muzyke bo teraz artysci przeciez #!$%@? sie "bawia muzyka" XD
A to czy ktos cpie czy pije to mnie to #!$%@? ale najgorzej ze ma to wplyw na mlodych co sa wychowywani przez internet bo starzy nie maja czasu bo kariera...

Wiadomo ze nie musza ale moga brac przyklad z takich fajnych chwalących sie ciuszkami i cpajacych jakis syf ziomków raperów. Wszystko jest dla ludzi a jak ktos jest na tyle glupi ze nie zna umiaru to niech ginie, nie zaleznie kim byl czy menelem spod sklepu czy fajnym grajkiem w ciuszkach
  • Odpowiedz