Wpis z mikrobloga

Przewidywane ważne mecze :

Real - Atletico
Roma - Lazio
Arsenal - Tottenham
Monterey - Tiger (liga meksykańska)
#fut
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Generalnie jeżeli już mam ochotę coś działać w tej kwestii i mam trochę wolnej chwili jak w poprzedni weekend to skupuje mecze( przeważnie jest to qs) które mogą być ale raczej na pewno ich nie będzie - czyli np legia górnik, sturm Graz - Salzburg, staram się wyprzedzać takich ananasow przed ogłoszeniem nowych MM gdy cena jest już ładnie wywindowana i można zarobić x3 powiedzmy . Dzisiaj zostawię na liście tylko finał
  • Odpowiedz
@przemo8787: ja obstawiłem dokładnie te same co dałes ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@WhoSayKo: mirku, nie koniecznie. ja kupuje w niedziele wieczorem, około stu kart. 70 wrzucam na listę transferowa (nie mam jeszcze stu:( ) i od poniedziałku wystawiam (czasem coś sie sprzeda po 1,8-2,4k xD) i do 20, max 21 staram sie miec wszystko wyczyszczone. Do tego zazwyczaj mam z 20-30 nieusunietych z aukcji
  • Odpowiedz
@rskkk wg mnie ostatni moment na skupowanie, taki ostateczny to niedziela rano, przynajmniej te ligi niszowe, bo lepszymi ligami nigdy nie zawracam sobie gitary bo szkoda zachodu, więc w tej kwestii się nie wypowiem

I teraz właśnie dzieje się to o czym pisałem, legia - górnik to mecz w który najbardziej nie wierzę że się pojawi, ceny lecą swietnie w górę jestem na karcie już od 500-800 do przodu, do 18
  • Odpowiedz
  • 0
@WhoSayKo wiem że zawodnicy realu będą po 1900 przed 20 chodzić, zawsze tak jest ( ͡° ͜ʖ ͡°) daje to ok 1200-1400 zysku na karcie nieświecącej, więc jest okej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz