Aktywne Wpisy
ziuaxa +61
Pomysł: po maturze 9 miesięcy szkolenia wojskowego obowiązkowego dla wszystkich
- niezależnie od płci (mężczyźni, kobiety, cis, gender, transgender, heliktoptery szturmowe, osoby niebinarne, nietrynarne, z zaimkami ono/meow/ich/nim/srim)
- wszyscy śpią razem bez seksistowskiego podziału typi: mężczyzni w jednym pomieszczeniu, kobiety w drugim, meow w trzecim, etc. #stoppatriarchatowi
- zakaz korzystania z urządzeń elektronicznych typu smartfony, smartwatche, tablety
Za jednym zamachem rozwiązujemy problemy:
- niezależnie od płci (mężczyźni, kobiety, cis, gender, transgender, heliktoptery szturmowe, osoby niebinarne, nietrynarne, z zaimkami ono/meow/ich/nim/srim)
- wszyscy śpią razem bez seksistowskiego podziału typi: mężczyzni w jednym pomieszczeniu, kobiety w drugim, meow w trzecim, etc. #stoppatriarchatowi
- zakaz korzystania z urządzeń elektronicznych typu smartfony, smartwatche, tablety
Za jednym zamachem rozwiązujemy problemy:
Wstydze sie swojej twarzy.
Jestem kobieta, 26 lat i zero kontaktu z plcia przeciwna. Nigdy nie mialam chlopaka, nigdy nikt nie byl mna zainteresowany. Tutaj pojawia sie problem. Poznalam calkiem fajnego chlopaka przez internet ale wstydze sie pokazac mu moje zdjecie twarzy. Nie jest ladna i przez to mam zerowa pewnosc siebie. Wiem co sie mysli o takich jak ja. Z jednej strony chcialabym miec to za soba, wyslac to zdjecie. Jak mu sie nie spodobam(a czuje ze tak wlasnie bedzie) to kontakt pewnie sie urwie. Faceci czesto wyobrazaja sobie ze po drugiej stronie jest dziewczyna o slicznej urodzie, nawet jak im sie zaznacza ze tak nie jest.
Nie umiem poradzic sobie z tym wstydem. Moze to smieszne ale strasznie mnie to stresuje. Ja wiem jak to jest jak cie obrazaja za wyglad na ktory nie masz wplywu i stad moje obawy.
#rozowepaski
#niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Po prostu pokaż mu ta twarz,
1. Wbrew pozorom faceci nie ocieniają ludzi tylko po twarzy xD
2. A ty byś nie chciała wiedzieć jak wygląda osoba z którą rozmawiasz poza strona że śmiesznymi obrazkami? XD