Aktywne Wpisy
murdoc +446
- przyjdź sobie na kulturalny koncert, załóż białą koszulkę, bo może akurat tak wyszło, a może masz sto baniek na koncie i masz #!$%@?, a może zalałeś sobie gajerek a jesteś w Wiedniu tylko na weekend
- zostań wyśmiany przez oświeconych użytkowników polskiego forum z plackami, którzy gra ją
#koncertnoworoczny
- zostań wyśmiany przez oświeconych użytkowników polskiego forum z plackami, którzy gra ją
#koncertnoworoczny
daeun +78
Oglądam na Tiktoku wiele filmów z mobilizacji, zarówno po stronie ukrainskiej jak i rosyjskiej. Wszystkie je łączy jedno. Ofiarami terroru mobilizacyjnego są młobe łebki, 17letnie chłopaczyny z gołymi głowami, którzy nawet nie zdają sobie sprawy w tryby jakiej maszyny zostali wciągnieci. Wojna trwa już dwa lata, zastępy zawodowych żolnierzy i ochotników, którzy dobrowolnie chcieli walczyć dawno się już skonczyly. Obecnie rekrutuje sie randomowych ludzi, których zdolność bojowa jest żadna.
Powiedzmy to sobie
Powiedzmy to sobie
Makibes ID107
#aliexpress
@Guines: Czyli coś takiego:
iWWOWN i6 Pro
Czy to dobra cena?
@17_mgnien_wiosny: Wszystkie są tyle warte, na ile spełniają Twoje potrzeby.
Jedni chcą ładować co dwa miesiące, inni wolą większy ekran, jedni wolą mierzyć (szacować) ciśnienie, inni odbierać wiadomości. :-)
Ja cieszę się z przypomnień o spacerze no i z licznika kroków, który - sprawdziłem - dość dokładnie pokazuje pokonany dystans. I przy takim układzie Mi Band 2 za 15 dolarów okazał się najlepszy. Bo najtańszy i najskromniejszy wyglądem (i bez niepotrzebnych mi gadżetów) do tego celu.
@17_mgnien_wiosny: Nie licz na to. :-) Chyba że kupisz smartwatch - wtedy pogada z nadgarstkiem. ;-)
Ja robię je dla siebie - do głowy nie przyszło, by to komuś pokazywać, chwalić się czy rywalizować.
Po prostu analizuję sobie dane, co mogę i chcę - poprawiam w życiu. I to świetnie działa. :-)
Kiedyś wydawało mi się, że "wolność" jest wtedy kiedy mogę wszystko teraz wiem, że taka prawdziwa "wolność" jest wtedy kiedy nie MUSZĘ "nic".
@17_mgnien_wiosny: Oczywiście. Ale niektóre rzeczy chcę zrobić i używam narzędzi, które mi w tym pomagają. Nie demonizuję tego. :-)
„Kiedy już wszyscy coś uznali za słuszne, ty bądź tak uprzejmy i miej wątpliwość, gdyż oni wszyscy mogą się mylić.”