Wpis z mikrobloga

Wzmógł mi się masochizm i wróciłem do #wot. Sporo się pozmieniało od mojej ostatniej przygody z tym mmo. Choć widzę też, że kilka rzeczy się nie zmieniło, jak np. bug z magicznymi pociskami przelatującymi przez cel, albo mm na zasadzie wielkiego kija i małej marchewki. Jaki premium najlepiej opłaca się do zarabiania? Ostatnio jak grałem to T34 uchodził za najlepszą maszynę do srebrników. A teraz?
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@3nriqu3: a ja mam defendera i wiem jak wygląda to w praktyce, problem z przebijaniem mają gracze <900 wn8, niezależnie od tego czy grają VI czy X tierem
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@wuju84 bzdura. Aż żałuję, że nie zapisałem powtórki z meczu gdzie 4 graczy otoczyło defendera i nie mogli go zniszczyć. Trzech miało wn8 >900. Sam też mam większe wn8 i znam większość weak spotów, bo gram w tę grę z przerwami prawie od premiery. Defender ma przewagę i koniec.
  • Odpowiedz
@3nriqu3: jest pierwszą premką która jest na tym samym poziomie do drzewkowy odpowiednik, na tym polega cały problem. do tej porty premki były słabsze. 4 na 1 czołg VIII tieru i nie mogli pokonać defendera? nie wiem co to byli za gracze ale są totalnymi debilami i nie powinni grać powyżej 3 tieru.
  • Odpowiedz
@3nriqu3: nie jestem pro, co najwyżej przeciętnym (~1900wn8) graczem, mam 29 X tierów, ale co ja tam wiem. 4 czołgi na 1 VIII tier nie daje sobie rady, pewnie wyznajesz też teorie spiskowe wota?
  • Odpowiedz
@3nriqu3: ja również nic nie wymyślam, nie gram tym pojazdem dużo randomów (~250 bitew) ale z reguły widząc żółtego gracza wiem że nie mogę liczyć tylko na pancerz, trzeba sobie pomagać ukrywając słabe punkty. a to też nie jest proste bo ludzie wiedzą że garnki łykają całkiem sporo. Pojazd jest bardzo dobry, ale na pewno nie jest przesadzony.
  • Odpowiedz