Mamy w firmie złodzieja, który ma bardzo lepkie rączki. Z mojego warsztatu zniknęła wkrętarka Makita (ok. 360€), kątówka też Makita (ok. 250€) i komplet konektorow do kabli w walizeczce. Dodatkowo na firmie wiadro 5kg musztardy, 6litrow soku z cytryny, herbata, cukier i karton okularów ochronnych.
Doszedłem do porozumienia z szefem firmy i pozwolił mi zamontować ukryta kamerę na warsztacie. Tak więc po pierwszym dniu kilka osób się przewinęło przez warsztat, a w nocy nikogo kamera nie zarejestrowała.
Pod tagiem #firmowyzlodziej chcę opisywać przebieg zdarzeń i może faktycznie kogoś złapię. ( ͡°͜ʖ͡°)
Imo powinieneś powiedzieć o kamerach na mikro jak juz złapiesz złodzieja, tak wpis w goracych i jest szansa (mala bo mala, ale zawsze), ze złodziej sie więcej nie pojawi.
Ten aktor i postać Ghula wg mnie nosił cały serial na barkach. Całość jest bardzo dobra ale jak pojawia się Goggins na ekranie, to zaczyna być jeszcze lepiej. #fallout #seriale
Doszedłem do porozumienia z szefem firmy i pozwolił mi zamontować ukryta kamerę na warsztacie. Tak więc po pierwszym dniu kilka osób się przewinęło przez warsztat, a w nocy nikogo kamera nie zarejestrowała.
Pod tagiem #firmowyzlodziej chcę opisywać przebieg zdarzeń i może faktycznie kogoś złapię. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#speedywholandii #zlodzieje
Komentarz usunięty przez moderatora
@thisismaddnes: paletę parówek xD
Swoją drogą to ktoś ma rozmach jak #!$%@?, narzędzia kosztowne no a reszta to hurtowo, kartonami