Aktywne Wpisy
robert5502 +150
Prawakom ostatnimi dniami wywalilo wszystkie bezpieczniki uwarunkowane religijną tresura. Obrażonych, urażonych i porażonych jest bez liku.. Dawno nie widzialem takiej histerii. Wszystko po fragmencie ceremonii otwarcia igrzysk, pozniej przy zawieszeniu lizusa Kurskiego "wstało " im jeszcze turbo.
Oczywiście męska prostytutka zaruchana niemal na śmierć na plebanii w Dąbrowie Górniczej chrzescijanstwa nie obraża. Przyzwyczaili sie. Nie obrażały chrześcijaństwa gwalty na dzieciach w osrodku siostr Boromeuszek, czy niezliczona ilosc przestępstw seksualnych na nieletnich w
Oczywiście męska prostytutka zaruchana niemal na śmierć na plebanii w Dąbrowie Górniczej chrzescijanstwa nie obraża. Przyzwyczaili sie. Nie obrażały chrześcijaństwa gwalty na dzieciach w osrodku siostr Boromeuszek, czy niezliczona ilosc przestępstw seksualnych na nieletnich w
dzem_z_rzodkiewki +391
Jak zaraz ludzie z roczników 1995-2005r nie zaczną rodzić więcej dzieci to z tego kraju nie zostanie nic za kilkadziesiąt lat.
Na całe szczęście kredyt 0% Tuska dopłaci najwięcej wyżowi z 1980-1985r, a dla młodszych, którzy nie będą się r%chać w mieszkaniu wynajmowanym na trzech (które zabiera im 50% zarobków) zostanie tylko wzrost cen mieszkań
aj waj
#nieruchomosci
Na całe szczęście kredyt 0% Tuska dopłaci najwięcej wyżowi z 1980-1985r, a dla młodszych, którzy nie będą się r%chać w mieszkaniu wynajmowanym na trzech (które zabiera im 50% zarobków) zostanie tylko wzrost cen mieszkań
aj waj
#nieruchomosci
Było cos w stylu "o zmienilas kolor włosów, ładnie"
A po już takich kilku spotkaniach i nowych kolorach cisza
"-jak ci się podoba mój nowy kolor?
-a, no fajny, nawet nie zwrocilem uwagi"
A tak to potrafiłam po tygodniu zmienić kolor, poprawić i wyszedł inaczej, a tak gwałtownie na inny odcień to co miesiąc, półtora może xd
Tak, miałam siano, scielam i teraz trzymam się rudosci.
#chwalesie #truestory #wlosy
Komentarz usunięty przez autora
ja mam coś takiego :) może ciut jaśniejsze :) a i wydałam łącznie na 3 wizyty- 1020zł.
powiem tak, ciężko trafic na fryzjera który zrobi to dobrze, bo to jest jeden z najtrudniejszych kolorów do uzyskania. To co widzicie na instagramie, to jest efekt dosłownie chwilowy. Parę myć i po szarym odcieniu. Ja zrobiłam na białych włosach plukanke, czarnej farby zmieszanej z woda, i wychodziły szare, ale musiałam poprawiać co 3 mycia. W końcu powstał rudy, bo szare to aż krew mnie zalewała. A potem wyszły szare
Btw te białe piękne (。◕‿‿◕。)