#anonimowemirkowyznania Mirki, od jakiegoś czasu jestem samotny mam jedną przyjaciółkę, które mieszka ode mnie dość daleko za względu na studia, ale jesteśmy ze sobą dość blisko. We wrześniu zostawił ją chłopak po prawie 3 latach związku. Jakieś 3 tygodnie temu jak sie widzieliśmy i sporo wypiliśmy to było wesoło ( ͡º͜ʖ͡º), od tego momentu codziennie rozmawiamy na skype piszemy i generalnie zachowujemy sie jak podlotki które zabierają sie do siebie jak pies do jeża. Umówiliśmy sie, że jutro będzie w domu to przyjedzie do mnie pocieszymy sie sobą, a później pomyślimy co z tym robić. Niby wszystko spoko, z naszych rozmów dość wyraźnie sugerowała że chciała by żeby coś więcej z tego wyszło i było ok jak ja to zasugerowałem wczoraj to atmosfera zrobiła sie dość grobowa. Nie za bardzo wiem co sie teraz dzieje i co z tym robić, boje sie z nią teraz zobaczyć. Zaznaczę, że perz kilka lat naszej przyjaźni i znajomości zawsze były to relacje czysto kumpelskie. #logikarozowychpaksow #przegryw #logikaniebieskichpaskow
@AnonimoweMirkoWyznania: nie rób sobie nadziei. Wiem, jak to się skończy (chociaż dobrze Ci życzę). Super kontakt, dużo czasu razem spędzonego, jakieś niewinne sytuacje, podteksty, napalisz się, ona będzie twierdzić że gdyby coś między wami było to zepsuje to przyjaźń, Ty się w międzyczasie zakochasz a pewnego dnia ona Ci powie, że z kimś się spotyka/jest ale nie chce zrywać kontaktu z tobą bo jesteś dla niej bardzo ważny... i będziesz patrzył
OP: @Obserwator_z_ramienia_ONZ: już zrobione i póki da radę będe kontynuował ( ͡°͜ʖ͡°) @morghul: Ona taka nie jest i tego sie nie boje, chodzi mi o to że nie jestem pewien czy nie wystraszyłem jej, bo z poprzednim była 3 lata a zerwali całkiem niedawno @Sniezny_Koczkodan: To nie jest zła kobieta ( ͡°͜ʖ͡°) ale żadna baba nie
To nie jest zła kobieta ( ͡°͜ʖ͡°) ale żadna baba nie da mi tego co własna graba
Jutro dam znać co z tego wyszło
@AnonimoweMirkoWyznania: ja nie wiem po co chłopom baby, skoro są burdele i cała masa dziewczyn, które po prostu chcą sobie żyć bez zobowiązań (dla tych co mają więcej hajsu). ( ͡°͜ʖ͡°)
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
Zaplusuj jeśli nie pobrałeś karty do referendum. Głosowałem chwilę po 7 rano i podobnie jak ja udziału w referendum odmówiła co druga osoba :) #polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
Mirki, od jakiegoś czasu jestem samotny mam jedną przyjaciółkę, które mieszka ode mnie dość daleko za względu na studia, ale jesteśmy ze sobą dość blisko. We wrześniu zostawił ją chłopak po prawie 3 latach związku. Jakieś 3 tygodnie temu jak sie widzieliśmy i sporo wypiliśmy to było wesoło ( ͡º ͜ʖ͡º), od tego momentu codziennie rozmawiamy na skype piszemy i generalnie zachowujemy sie jak podlotki które zabierają sie do siebie jak pies do jeża. Umówiliśmy sie, że jutro będzie w domu to przyjedzie do mnie pocieszymy sie sobą, a później pomyślimy co z tym robić. Niby wszystko spoko, z naszych rozmów dość wyraźnie sugerowała że chciała by żeby coś więcej z tego wyszło i było ok jak ja to zasugerowałem wczoraj to atmosfera zrobiła sie dość grobowa. Nie za bardzo wiem co sie teraz dzieje i co z tym robić, boje sie z nią teraz zobaczyć. Zaznaczę, że perz kilka lat naszej przyjaźni i znajomości zawsze były to relacje czysto kumpelskie. #logikarozowychpaksow #przegryw #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Super kontakt, dużo czasu razem spędzonego, jakieś niewinne sytuacje, podteksty, napalisz się, ona będzie twierdzić że gdyby coś między wami było to zepsuje to przyjaźń, Ty się w międzyczasie zakochasz a pewnego dnia ona Ci powie, że z kimś się spotyka/jest ale nie chce zrywać kontaktu z tobą bo jesteś dla niej bardzo ważny... i będziesz patrzył
Kobiety to samo zło.
@morghul: Ona taka nie jest i tego sie nie boje, chodzi mi o to że nie jestem pewien czy nie wystraszyłem jej, bo z poprzednim była 3 lata a zerwali całkiem niedawno @Sniezny_Koczkodan: To nie jest zła kobieta ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale żadna baba nie
@AnonimoweMirkoWyznania: ja nie wiem po co chłopom baby, skoro są burdele i cała masa dziewczyn, które po prostu chcą sobie żyć bez zobowiązań (dla tych co mają więcej hajsu). ( ͡° ͜ʖ ͡°)