Aktywne Wpisy
fiolkins +472
8 lat temu byłem w swoim najgorszym ciągu alkoholowym. Przez #alkoholizm nie miałem żadnej nadzieji. Dziś widziałem wschód słońca na Rodos a za dwa miesiące minie osiem lat od kiedy nie pije. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i pomyśli że za 8 lat też chce zobaczyć wschód słońca
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Ryksa +30
Fakt, że nie mam dzieci jest dla mnie tak zajebisty. W ogóle nie muszę się martwić, że planeta płonie i świat się zmienia. Dotyczy to tylko mnie i nikogo innego. O nic nie trzeba się martwić bo, w najgorszym przypadku się zabije i tyle ( ͡° ᴥ ͡°)

bawił sie ktos w naklejanie np radiatorków zeby lepiej ciepło oddawac? Albo w jakies robienie dziur w obudowie pod spodem zeby lepiej ciepło uciekało?xDDd albo inne dziwne pomysły które mogą zadziałać?
Czysty ukłąd i pasta wiadomo. Na termopadach sie nie znam, nie wiem jak i gdzie trzeba byłoby je upchać.
takie kwiatki da sie znalesc w internetach
źródło: comment_Ajc70Sq994fqBhpImjQifffam3TW6MRF.jpg
Pobierzźródło: comment_q4pFu7qiovkYJUU31hfnEkYLSAU7bGF5.jpg
Pobierz@PozytywnyMirekDyskutant: i?
Ew u myfriendów widziałem za około 100zł wentylator w zatokę ODD ale to musisz przyglądnąć się laptopowi w środku czy jest przepust powietrza, żeby dolatywało do CPU.
Jak masz zasłonięty wentylator to otworki pomogą. Jak masz
Dzisiaj na poczatek klade paste gelid gc-extreme. Podobno w miare niezła.
Mysle tez jakie dziury pod spodem porobic. Lapka nie bede nigdy sprzedawał i tak a kwestie estetyczne mam w dupie, może byc cały w dziurach i bez zeberek z boku tylko njie wiem na ile to ma sens. Ma
Zmiana dysku nie tyle na temp a na szybkość działania.
Btw. ile Ty masz stopni, że tak szalejesz?
@HachiRoku: no w stresie jak robie cięższe rzeczy to 70 czasem troszke wiecej. Wiatrak mocniej chodzi. Wiem ze to nie tragedia ale mnie w-----a. A skoro mam czas i ochote to czemu nie moge sie pobawic:p
@fluchtlinge_willkommen: dokładnie to. Przy okazji jak już patroszysz lapka to sprawdź termopady jakiej są grubości i kup z największym współczynnikiem W/m2. Jak to nie pomoże to albo otwory albo ten nawiew w ODD (o ile jest przelot w środku)