18.09.17r #gearbest wysłał mi Xiaomi Redmi 4x przez #priorityline Miesiąc później wysłał DHLem RXxxxxxxxxxDE. Od czasu do czasu śledzę tag więc widzę, że sklep chce zrekompensować opóźnienie. Dostałem 50 punktów o które nawet nie prosiłem, padła propozycja 5%/$ (nie pamiętam) za każde 5 dni/tydzień (poprawcie mnie) zwłoki licząc od 30 dni od wysłania, 20$ na GB. Czy wszystkie te oferty się ze sobą łączą? Czy znajdę informacje o nich na oficjalnej stronie, facebooku, blogu gearbest? Coś pominąłem @GearBest_Polska ?
@lennyhowmany 20$ dostalem,50 pkt dostalem, 5% za 5 dni opoznienia tez dostałem. Dzisiaj minelo kolejne 5 dni napisalem i czekam na odpowiedź. Co do tych dni opoznienia to od 30 dni licze 5 dni kalendarzowych czyli wszystkie. Tez wyslali mi ta sama wysyłka. U Ciebie status tez stoi na wer warszawa?
Czy wszystkie te oferty się ze sobą łączą? Czy znajdę informacje o nich na oficjalnej stronie, facebooku, blogu gearbest? Coś pominąłem @GearBest_Polska ?
Co do tych dni opoznienia to od 30 dni licze 5 dni kalendarzowych czyli wszystkie.
Tez wyslali mi ta sama wysyłka. U Ciebie status tez stoi na wer warszawa?
Oct 26, 2017
10:10 AM LT
HONG KONG, Hong Kong
Departed on outbound flight
@martzuss: https://www.wykop.pl/wpis/27605477/jest-nam-bardzo-przykro-z-powodu-opoznien-w-przesy/