Aktywne Wpisy
KrwawyPacyfista +26
Jest taka szansa że dawno nikt Ci nie powiedział tego, że jesteś ważny i tego że Twoja opinia się liczy. Głowa do góry będzie wszystko dobrze zaufaj sobie bo radzisz sobie w obecnej sytuacji najlepiej jak tylko potrafisz. Kocham Cie ʕ•ᴥ•ʔ
Rabusek +7
Wykop mi wysłał paczkę na 15 urodziny, ktoś ciekawy co mi wysłali? Jutro ma dojść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozważam prace pół-zdalną, 2-3 dni w tygodniu w londynie, reszta w Polsce i musze policzyć czy to się kalkuluje. Koszty dla singla. Loty to z tego co widziałem ok 200zł w dwie strony, zgadza się?
Tylko jeśli trafisz na nieoblegany lot. RyanAir i Wizzair ma dynamiczne cenniki w zależności od obłożenia trasy. Czasami polecisz za 50 zł, a czasami za 400.
@bacteria: Myślę że właśnie 2,5-3k GBP to będzie odpowiednia kwota, aby też wynagrodzić trudy lotów co tydzień. Musisz sobie wymyślić, gdzie będziesz spał - czy wynajmował hotele na te noce spędzane w Londynie (to pewnie minimum 100GBP/noc) czy też na stałe wynajmował pokój/mieszkanie (500-1000GBP/miesiąc). Jedzenie w knajpach tanie, w zależności czy to street food czy pub za konkretny obiad zapłacisz 6-12
Powiedzcie jeszcze proszę czy można ufac np. takiemu kalkulatorowi w kwestii podatków: https://listentotaxman.com/
Komentarz usunięty przez autora
Jak najbardziej można, sam korzystam.