Aktywne Wpisy
Mirkwood +9
Dobra, puśćmy wodze fantazji. Jakbyście byli miliarderami to co byście kupili lub zrobili?
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Talaxin +62
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
#programista15k #programowanie #gorzkiezale #freelance
@Khaz: jakby przeszedł na etat w firmie w której jest myślisz, że nagle by mu odpuścili? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Podobno korpo ryją mózg. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Znając opowieści o papierologii w korpo, wydaje mi się mało prawdopodobna taka "wolność czasowa". :P
Korpo sa najlepsze, byle software byl glownym produktem, a nie tylko dodatkiem do biznesu:)
@Khaz: jeżeli robisz jakieś mało ważne zadanie albo płacą ci tyle że im to w sumie bez różnicy to może i tak ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeżeli projekt ma być zrobiony odpowiednio to chcą wiedzieć ile co robiłeś i mieć plan. to nie ma żadnego związku z etatem
@Khaz: OP mówił o tym, jeżeli chodzi o kase to tym bardziej etat by tu nie miał znaczenia bo op nie jest freelancerem