Aktywne Wpisy
cinu4 +121
Najbardziej natrętnych neur0pków mam na czarno a i tak fala tuskoidów zalewa wykop przed wyborami. Gdyby mi ktoś w 2015 powiedział, że za 8 lat internet zacznie obciągać Donaldowi to bym wyśmiał, a teraz po prostu wiem, że ten naród skazany jest na bycie pod butem.
#bekazlewactwa #konfederacja #bekazpo #bekazneuropy #polityka #wybory
#bekazlewactwa #konfederacja #bekazpo #bekazneuropy #polityka #wybory
Ana77 +7
Potrzebuje opinii facetów i najlepiej 25+
Czy jest sens szukać kogoś sensownego na necie, mając same " trupy" w szafie? Generalnie ja i moje życie tak wygląda, że chyba najtwardszy by #!$%@?ł.
Mam 32 lata, niska, mało atrakcyjna dziewczyna ( taka nie wylaszczona, byle jaka szara myszka)
Pracuje od lat z ojcem, mały biznes, powiedzmy warzywniak, żenująca praca, staram się teraz rozwijać w coś bardziej szlachetnego. Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu z kotami
Czy jest sens szukać kogoś sensownego na necie, mając same " trupy" w szafie? Generalnie ja i moje życie tak wygląda, że chyba najtwardszy by #!$%@?ł.
Mam 32 lata, niska, mało atrakcyjna dziewczyna ( taka nie wylaszczona, byle jaka szara myszka)
Pracuje od lat z ojcem, mały biznes, powiedzmy warzywniak, żenująca praca, staram się teraz rozwijać w coś bardziej szlachetnego. Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu z kotami
https://www.morele.net/pamiec-corsair-vengeance-lpx-ddr4-16gb-2x8gb-3000mhz-cmk16gx4m2b3000c15r-776918/
929 zł!!!!!!!!!!!!!
Ceneo podobnie, od 780 w góre
https://www.ceneo.pl/40523418
A ja to kupiłem za 519 zł.... skąd taki wzrost cen? co się odwala?
#komputery #sprzetkomputerowy #informatyka #pcmasterrace
@Kramarz: @AmonGoeth: @wacek_1984: @mitay: @Ap2OAxExHamg8qlzUgsfcReovkvSdSvnTMT: zmowa cenowa
jak fabryki nie dają rady to się buduje nowe
a ty myślisz że dlaczego Microsoft zainwestował 2mld USD w LG i ich technologie ekranów i płytek drukowanych? Właśnie po to. I by pozbawić monopolu Samsunga.
Producentów RAMU jest za mało.
Dlaczego ASUS, MSI, Sapphire nie buduje na prędce nowych fabryk skoro ich karty wyprzedaja sie w kilkanascie minut.
Bo nie podąża się za trendem tylko patrzy sie na całe zjawisko długo falowo.
Jakby tak giganci tech myśleli jak
no chyba że nagle android 10.0 będzie obsługiwał max 1gb
To może napisze ci inaczej byś zrozumiał.
Sytuacja z życia wzięta.
Samsung dzwoni do Quallcomm'a w gudniu 2016.
No elo Quallcomm potrzebuje twoje procesory.
- no ale mam już chętnych?
KOGO I ILU?
- htc, lg choćby.
A JAK DUŻE ZAMÓWIENIE.
- nie wiem, rozmawiamy o dostawie na marzec kwiecień maj. okolo 1 000 000 chipów.
DOBRA, BIORE 5mln chipów i zamawiam je już teraz z płatnością na jutro i
z drugiej strony szkoda że nie zamówiłem kilka kompletów ramu