#anonimowemirkowyznania Mirki, głupia sprawa. Jakiś czas temu poznałem fajną Mirabelkę. Dogadujemy się, miło spędzamy czas- i wszystko zanosi się na to że bedo sexy. Problem jest taki że przed poznaniem mnie, Mirabelka miała zabookowaną wycieczkę na Maltę-poleciała z koleżankami. Wiadomo jak to na tych wycieczkach jest. Pozna jakiegoś Mokebe a ja nie będę jak miał zweryfikować czy była grzeczna czy nie.
Dać sobie spokój czy udać że nie ma tematu? Nie chcę pokazać zazdrości bo wyjdzie krzywo.
Dzisiaj, chwilę po 19 po długiej chorobie odeszła moja mama która opiekowałem się przez ostatnie 7 lat. Dzielnie znosiła trudny niepełnosprawności oraz ciężar choroby. Niech spoczywa w pokoju.
Mirki, głupia sprawa. Jakiś czas temu poznałem fajną Mirabelkę. Dogadujemy się, miło spędzamy czas- i wszystko zanosi się na to że bedo sexy.
Problem jest taki że przed poznaniem mnie, Mirabelka miała zabookowaną wycieczkę na Maltę-poleciała z koleżankami.
Wiadomo jak to na tych wycieczkach jest. Pozna jakiegoś Mokebe a ja nie będę jak miał zweryfikować czy była grzeczna czy nie.
Dać sobie spokój czy udać że nie ma tematu?
Nie chcę pokazać zazdrości bo wyjdzie krzywo.
Co robic? Mirko pomusz
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
Zaakceptował: Asterling}