@trustME: no przy kartach jest to mocno uciążliwe, tylko mówię jak banki się tłumacza. Kiedyś to przerabiałem - gdyż musiałem się tłumaczyć z dość dużego, pięciocyfrowego przelewu przychodzącego. Była to zwrot pożyczki dla kogoś z rodziny, dosłownie 3 tygodnie wcześniej taki sam przelew wychodzący z mojego konta. Niestety przelew przychodzący był z uciętym nazwiskiem i musiałem escalowac sprawę aż do dyrektora regionalnego Santandera, żeby dostać od niego potwierdzenie że oba przelewy
Dzisiaj, chwilę po 19 po długiej chorobie odeszła moja mama która opiekowałem się przez ostatnie 7 lat. Dzielnie znosiła trudny niepełnosprawności oraz ciężar choroby. Niech spoczywa w pokoju.
#uk
Kiedyś to przerabiałem - gdyż musiałem się tłumaczyć z dość dużego, pięciocyfrowego przelewu przychodzącego. Była to zwrot pożyczki dla kogoś z rodziny, dosłownie 3 tygodnie wcześniej taki sam przelew wychodzący z mojego konta. Niestety przelew przychodzący był z uciętym nazwiskiem i musiałem escalowac sprawę aż do dyrektora regionalnego Santandera, żeby dostać od niego potwierdzenie że oba przelewy