Wpis z mikrobloga

@Rasnowski: zależy do jakich celów. Jeśli studiujesz to Osiedle Młodych, okolice Gagarina, św.Józefa. Jeśli pracujesz i niekoniecznie chcesz słuchać wycia w godzinach nocnych to strzelaj w inne dzielnice typu Rubinkowo czy Skarpa.
  • Odpowiedz
dalej udajesz głupią i nie widzisz spamu w komentarzach?

@Miedzyzdroje2005: Są skuteczniejsze sposoby na walkę z frustracją, uciekanie się do obrażania innych, to raczej kiepska metoda. A co do pytania - już to wyjaśniałam. Nie będziemy banować ludzi za użycie nazwy "Urzędnicza" w tagu #torun tak jak nie banujemy za nawiązanie do słynnego rapera w tagu #poznan Jeśli autorowi dyskusji będą przeszkadzały te odpowiedzi - sam je usunie, ma taką możliwość.
  • Odpowiedz
@Miedzyzdroje2005: niestety fani Daniela Magicala będą spamować Wypok jeszcze przez długie miesiące, aż się ten chlew nie znudzi i nie przejdą do innego Ydola. Niestety, internet to jak polityka - jak coś się stoczy raz, to stacza się dalej.

Dziękuję @a__s za porady - odsyłam też do sławnej Afery Zborzowej i historii, jak niewygodne (dla siebie) wpisy wywalaliście od razu, razem z użytkownikami
  • Odpowiedz
@Rasnowski: mi to trochę przypomina sytuację jak mirki pod wpisami, w których ktoś źle użył tagu #cebuladeals dodawali komentarze, w których tylko wołali autora wpisu i nic nie pisali, tak żeby autor wpisu miał niepotrzebne powiadomienia tak samo jak mieli je ci, którzy obserwują tag
i wtedy moderacja usuwała te puste odpowiedzi :/ a teraz w trochę poważniejszej sytuacji z Toruniem chyba nic nie robią
  • Odpowiedz