Wpis z mikrobloga

#fifa18
Jakie te poziomy w Squad Battles są #!$%@?. Na nowicjuszu wygrywam po 8:0, a poziom wyżej już nie potrafię gola strzelić. W ogóle nie widzę różnicy w grze między Zawodowcem, a Klasą Światową. I na przemian wygrywam lub przegrywam jednym golem.
  • 7
@ssjfrytek: Ja w sumie zauważyłem, że 18 jest strasznie łatwa. Całe życie grałem w Pes 6 na najwyższym poziomie, ale że nowy komp to Fifę 17 pobrałem (testowo. 2 tyg. Temu) i na zawodowcu przyzwyczaiłem się do gry. Teraz w Fifie 18 na klasie światowej robię klepko na klawiaturze (sic!) Jedyny mój problem, to gra w defrnsywie. W takim Pesie 6 lekko naciśniesz W, to obronca lekko podejdzie do góry, w
Ja w sumie zauważyłem, że 18 jest strasznie łatwa.

@Hakunos: W fife gra tak wielka ilość osób że muszą robić wszystko żeby była debil-friendly a nie hardcorowa gra. Pierwszy raz gra w obronie była trudna i wymagała skilla to gracze się popłakali i typki z EA wszystko zepsuli. Akurat Ty nauczyłbyś się prędzej czy później grać w tej obronie z tego co wnioskuję, ale mleko się wylało i aktualizacjami robią wszystko
@Hakunos: @ActiveekHere: panowie jakieś pomysły na akcje ofensywne? Ja już na zawodowcu mam problem skleić akcję, bo nie mogę się przez mur obrony przecisnąć albo moje podania nie dochodzą tam gdzie trzeba. To samo jak lecę skrzydłami obrońca mnie w sekundę dogania i odbiera piłkę, a żaden z moich drewniaków nie chce się wystawić na czystą pozycję. Zwykle w takiej sytuacji robię fake shot'a i schodzą do środka, ale to