Cieszy mnie obserwowanie dyskusji, gdyż można zaobserwować ciekawe zjawiska społeczne:
1. Demokracja i wolność to fasada za którą stoją totalniacy. Chcieliby nakazami ikarami zmusić ludzi do szczepień 2. Wartość życia. Ze śmiechu się skręcam gdy czytam argumenty o powrocie epidemi, chorobach, zarazach. To normalne. Czyżby szczepionkowcy bali się śmierci? Przecież to irracjonalne - każdy organizm na ziemi umiera. Człowiek też. A pełno tu ludzi bojących się śmierci.
@nontepeto: nie ma na to zgody. Nie po to tyle ludzi zginęło by pokonać komunizm i nazizm, i oto w naszych czasach, na moich oczach znowu łeb podnośi faszystowska Hydra. Nie mozna zmuszać.
że w tej sytuacji presja społeczna jest uzasadniona.
@nontepeto: Szkoda że taka sama "presja" i analiza nie jest adaptowana w innych aspektach w trosce o zdrowie bo z niewiedzy to wielu czyni - "z nieznanych powodów" "Czynniki karcynogenne głównie z pożywienia, kosmetyków i środków czystości mogą powodować wiele „patologii” u niemowląt. Setki toksyn może być przekazywane z matki do płodu poprzez łożysko. Ze względu na ten aspekt możliwe jest pojawienie się
Czynniki karcynogenne głównie z pożywienia, kosmetyków i środków czystości mogą powodować wiele „patologii” u niemowląt. Setki toksyn może być przekazywane z matki do płodu poprzez łożysko. Ze względu na ten aspekt możliwe jest pojawienie się wiele stanów chorobowych w rozwoju dziecka (w tym raka)
@JaMam36lat: akurat o tym sie mowi ;> ja akurat jestem w ciazy i gdziekolwiek sie nie rozejrze, wszedzie jest informacja, zeby uwazac na rozne kosmetyki, zabiegi kosmetyczne,
@agaja: Nie bardzo widzę powiązanie tego z przyczyną coraz większej ilości nowotworów u dzieci poprzez nagłaśnianie/przestrzeganie przez media czy lekarzy z taką samą intensywnością jaką obserwujemy w temacie szczepień
To nie jest temperatura dla białego człowieka. Ponad 20 stopni w Warszawie o 2:30. W nocy organizm potrzebuje chłodu do wypoczynku. A jutro ma być jeszcze cieplej.
Cieszy mnie obserwowanie dyskusji, gdyż można zaobserwować ciekawe zjawiska społeczne:
1. Demokracja i wolność to fasada za którą stoją totalniacy. Chcieliby nakazami ikarami zmusić ludzi do szczepień
2. Wartość życia. Ze śmiechu się skręcam gdy czytam argumenty o powrocie epidemi, chorobach, zarazach. To normalne. Czyżby szczepionkowcy bali się śmierci? Przecież to irracjonalne - każdy organizm na ziemi umiera. Człowiek też. A pełno tu ludzi bojących się śmierci.
#medycyna #przemyslenia #bekazprawakow
Zdajesz sobie sprawę a absurdalności i niestosowności takiej argumentacji? Wiesz co to jest "plonk"?
@nontepeto: Szkoda że taka sama "presja" i analiza nie jest adaptowana w innych aspektach w trosce o zdrowie bo z niewiedzy to wielu czyni - "z nieznanych powodów"
"Czynniki karcynogenne głównie z pożywienia, kosmetyków i środków czystości mogą powodować wiele „patologii” u niemowląt. Setki toksyn może być przekazywane z matki do płodu poprzez łożysko. Ze względu na ten aspekt możliwe jest pojawienie się
@JaMam36lat: akurat o tym sie mowi ;>
ja akurat jestem w ciazy i gdziekolwiek sie nie rozejrze, wszedzie jest informacja, zeby uwazac na rozne kosmetyki, zabiegi kosmetyczne,
Komentarz usunięty przez autora