Wpis z mikrobloga

@pieczywowewiadrze: pamiętam, było coś takiego z bch za 4 btc ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie mam pojęcia ile miodów to popiera, ale to chyba nie ma znaczenia. To mały projekt i pewnie liczą na górników z bezużytecznymi koparkami GPU po przejściu eth na POS. Ja tam myślę że to nieudolny desperacki wytwór nvidii albo AMD.
Wątpię aby to miało znaczną wartość, ale jeżeli zrobią tego forka (już raz przesówali premierę) to tak. Będziemy mięli kolejny odłam, czyli będzie już cash, 2x i ten gold. http://btcgpu.org.

Mówiłem że teraz będzie wysyp forków po "darmowych" cashach ( ͡° ͜ʖ ͡°) przecież ten 2x też jest tak na siłę robiony.

Co mnie trochę obecnie śmieszy to analizy techniczne casha, analitycy nie kumają co się dzieje
@escabor: rly z tym BTCgold?

Mi się nie chce kasy z giełdy dla tego wyjmowac.

//Nie widzę powodów żeby giełdy dodawały każdego gówno forka, zrobienie interfejsu i przygotowanie tego nie kosztuje 5 zł, a jest wysoce prawdopodobne, że ten szit będzie wart 0.
@Smule: O Bitcoin Cash też wszyscy mówili, że będzie warty 0 po 1 sierpnia (sam tak myślałem), a jednak mega się opłacało go zgarnąć, zarówno holderom jak i giełdom. Teraz wszyscy myślą podobnie, dlatego wychodzą z altów na BTC i czekają na darmowe coiny.
@Smule: Na pewno będą giełdy, które to dodadzą. W szczególności te niekoniecznie z pierwszej ligi, które chcą przyciągnąć klientów czymś co jest niedostępne u konkurencji.