Aktywne Wpisy
26 dni urlopu w Polsce to żart xD Przychodzi sezon letni i nagle tutaj Zdzisia nie ma 2 tygodnie, Ani 3 tygodnie, Basi nawet cały miesiąc (bo jeszcze przechodzi niewykorzystany xDD). Następnie ci sami ludzi biorą sobie jakieś dni wolne w majówki, na żądanie bo ktoś pochlał czy chce sobie jechać do energylandi w środku tygodnia. Jak w tym kraju ma być dobrze skoro ludzi nie ma w pracy praktycznie? Co chwila
m4jkel +119
Trzeba mieć nieźle #!$%@? w głowie żeby choć w małym stopniu usprawiedliwiać atak tego nożownika. Wykop at its finest
#krakow
#krakow
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kilka faktów o aucie:
motor 29kW, 110Nm
zasięg 155km
czas ładowania z gniazda 220V 8h (o qc żadnego info nie znalazłem, nie wiem, czy obsługuje!!!)
tablet 7"
vmax 100km/h
0-100 w 6s
abs, esp, czujniki, wifi
Moje spostrzeżenia:
-auto od GM
-dobre rozmieszczenie przycisków, nie to co tesla (2manetki+2przyciski...)
-minimalizm+prostota+użyteczność
-przestronne wnętrze, wnioskując po renderach...
-nie wiem czy auto zostało zaprojektowane zgodnie z eu normami dot. bezpieczeństwa, pewnie nie
-nic nie wiem o qc
-nic nie wiem o odzyskiwaniu energii podczas hamowania, szczerze wątpię!!!
-trud sprowadzenia auta, ponieważ bez dotacji kosztuje 14k$? Więc trzeba kombinować aby ich państwo dołożyło, lub szukać dotacji gdzie indziej
-nie podoba mi się strefa zgniotu. Moim zdaniem ośka/koła powinny wchodzić pod spód podczas zderzenia czołowego. Zbyt mało energii jest wytracanej linkdocrash_testow
filmik z krótkim opisem
autorski tag, gdzie bd informował o postępach: #e100