Aktywne Wpisy
ZAKAPIOREK +54
podsyłajcie dobre nutki dla sąsiadki z góry która nie potrafi się zachować i nie rozumie pojęcia kultura po pół rocznych prośbach i 3 rozmowach bez skutku
o 6 startuje z pobudką dla niej i wychodzę o 7 na 4h do pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
o 6 startuje z pobudką dla niej i wychodzę o 7 na 4h do pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
bruhmomentow +42
jedyne co mam meskiego to morde i #!$%@? jak puszka monstera (wypilem i nie moge teraz spac) #femboy
Mój psiak jakiś miesiąc temu upolował lisa w lesie i się z nim pogryzł, aż lis padł śmiercią. Po tygodniu wyskoczyło takie coś jak na zdjęciu. Zastosowałem maść na świerzba i zaleczyło, ale niestety po drugiej stronie wyłazi to samo i idzie coraz dalej. Jak mu pomóc? Weterynarz był i określił, że to świerzb, ale on idzie ciągle do przodu i niszczy takie śliczne włosie psiaka a także strasznie mu dokucza.
PS. Do innego weterynarza nie dam rady go zawieźć bo waży jakieś 70-80kg i próbowaliśmy w kilka osób, ale do auta go nie wsadzisz za Chiny ludowe. Czy ktoś miał taki problem albo poradzi jak zadziałać?
@Aberworthy był szczepiony regularnie i po tym także.
a ja napiszę - jechać do innego weta. Mam psy rasy olbrzymiej, jeden ważył w latach świetności 75 kg. Jakoś pakowałam go do micry i jeździliśmy do weta więc takie wymówki mnie nie przekonują.
Sytuacja jest mocno zaawansowana i potrzebna jest przede wszystkim diagnoza.
. Ten jak zobaczy samochód, albo co gorsza chcielibyśmy go tam wsadzić, to ucieka aż do końca dnia i przenika jak cień po podwórku.
@lisku_chytrusku
@LudzikIT