Aktywne Wpisy
LetMeStay +199
Zmiany na lepsze.
Nick_Login +55
Uwaga, anony, mam ważny komunikat. Tak wygląda #szaramyszkadlaanonka, a nie te wasze poszpachlowane lambadziary, które wrzucacie na tag.
Kiedyś było takich więcej. Dziś jedna na milion.
#tinder #rozowepaski
Kiedyś było takich więcej. Dziś jedna na milion.
#tinder #rozowepaski
Kontynuacja TEGO WPISU
Po pierwsze, #orzeszwmorde aż takiej ilości odbiorców i co z tym idzie plusów w ogóle się nie spodziewałem
A teraz do sedna
Wiadomo, 5:50 rozpoczęcie pracy od kawy i pogaduszek między kumplami, zapytałem w prost "czy ktoś już ściągał jakiś film z tego serwisu" ( ͡° ͜ʖ ͡°) dwóch kolegów się odezwało, że sprawdziło i się śmieje
Kolega nr 1: "Nooo meciasek, nie spodziewałem się takiego dobrego zastrzyku filmów, każdy znajdzie coś dla siebie" i zaczął się śmiać
Kolega nr 2:"Już od wczoraj podejrzewałem że to jest taki rodzaj strony, ale przynajmniej wcześniej o nim nie wiedziałem"
wszyscy dookoła patrzą się na kolegę 2 i pytają się wprost czy znajdą tam te nowe polskie filmy, które są na bieżąco usuwane z chomikuj itd, a on powiedział wprost, że jak szukają dobrego p0rno to mogą tam wbijać
i w tym momencie żart już jest spalony (╯︵╰,)
potem podbiłem do kolegi nr 3, który wczoraj się pytał mnie wczoraj czy polskie filmy tam znajdzie, powiedział do mnie
"meciasek, a wczoraj ja już miałem usiąść z żoną i oglądać jakiś film z tej strony.. całe szczęście, że córka zajmowała laptopa i nie mogliśmy nic zrobić" się pośmialiśmy i dopowiedział "to teraz już wiem, że bez żony muszę tą stronę odpalić" (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Myślałem, że będzie większa inba będzie ale wystarczająco w pracy się pośmieliśmy z mojego żarciku ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
KONIEC
#heheszki #pracbaza #pasjonaciubogiegozartu
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @Wloskisprzecior @Endrius @icojamamtuwpisac @Gorbovsky @matadeusz @rafion @Fafnucek @qbicone @Trajforce @bamoos @GratisAgd @sprzedalemsie_pl @OzaweNakashi @justkilling @AreQPL @Davidian @Ahir @maty666 @nadroszczak @sams