Wpis z mikrobloga

@zbysiusiekiera: ja płaciłem ok 2500 zł za jeden dzień (opolskie, ale mała miejscowość) i byłem zadowolony - goście także. Facet był ogarnięty, współpracował i z fotografem (uprzedzał fotografa o różnych akcjach tak żeby miał założony dobry obiektyw itd) oraz z restauracją (synchronizowali się z graniem i wydawaniem posiłków). Nie było żenujących zabaw, za to dużo zabawy na poziomie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Myszoskocznia: Na DJ'ach się nie znam. XD Ale słyszałem, że DJ Bart jest dobry. :)

@zbysiusiekiera: Odpowiadając na pytanie czy jakość idzie razem z ceną odpowiedź brzmi - TAK. Nie zawsze, ale w większości wypadków idzie. DJ to nie tylko kasa, która wpada mu do kieszeni. Jako jedna osoba, ma ogromne koszty związane z inwestycjami w sprzęt, który niejednokrotnie kosztuje kilkadziesiąt tysięcy złotych. Ponadto to mnóstwo pracy poza
  • Odpowiedz
@Dumpster DJ świetny. Nawet starsi którzy narzekali że co to za wesele bez orkiestry pozniej go chwalili. Nie wiem czy jeszcze zajmuje sie DJowaniem czy raczej juz zespolem ale moge sie zorientowac gdybys byl zainteresowany.
  • Odpowiedz