Ej, używający #steam - popsułam coś :D Mam udostępnione od znajomego #gry w trybie rodzinnym. A właściwie miałam. Wszystko było ok, dopóki dziś (z zupełnie niezależnych przyczyn) ukatrupiłam Steama i powiązane procesy przez menedżera zadań. Od tej pory straciłam dostęp do udostępnionej biblioteki. Czy jest opcja, żebym jakoś ze swojej strony z powrotem dostała się do tego czy muszę po prostu pojechać do znajomego i autoryzować wszystko jeszcze raz od początku?
@Ixiliam: jeśli kumplowi nie pokazuje Twojego konta w uprawnionych kontach na jego steamie to procedurka od nowa chyba ;/ a jeśli pokazuje to powinnaś normalnie mieć ;o Musisz to obadać
@bart-bednarek: Zrestartowałam, widzę tylko jedną z tych gier (tą, którą mam zainstalowaną, a dostępnych było koło 70), tak, wyrzuca prośbę o ponowną autoryzację. Musimy do tego być w jednej sieci tak jak przy pierwszym udostępnianiu czy może być na odległość?
1. Nie żyje 17 latek 2. Znaleziony związany we Wrocławiu 3. Kogo jest dużo we Wrocławiu? ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) 4. Może być niedługo ciekawie ( ͡°͜ʖ͡°)
Mam udostępnione od znajomego #gry w trybie rodzinnym. A właściwie miałam. Wszystko było ok, dopóki dziś (z zupełnie niezależnych przyczyn) ukatrupiłam Steama i powiązane procesy przez menedżera zadań. Od tej pory straciłam dostęp do udostępnionej biblioteki. Czy jest opcja, żebym jakoś ze swojej strony z powrotem dostała się do tego czy muszę po prostu pojechać do znajomego i autoryzować wszystko jeszcze raz od początku?