Aktywne Wpisy
Oszaty +351
Kochani, to moje pierwsze próby szydełkowania i jestem niesamowicie dumna! Usłyszałam nawet od jednej osoby, że mam wyjątkowy talent, a to dopiero pierwsza zrobiona przeze mnie rzecz :D Dzielę się więc ze światem :D
Dajcie plusika, żebym mogła tworzyć dalej!!
#chwalesie #hobby #szydelkowanie
Dajcie plusika, żebym mogła tworzyć dalej!!
#chwalesie #hobby #szydelkowanie
Panitsch +74
Daily reminder, że władze Ukrainy na chwilę przed wybuchem konfliktu nie traktowały Polski jako sojusznika robiąc nam pod górę. Jeżeli ktoś uważa, że po zakończeniu konfliktu nagle ukraińcy się zmienią to chyba ma coś nie tak z głową. Smacznych wypieków ze zboża technicznego zwożonego do Polski przez ukraińskich gierojów ( ͡° ͜ʖ ͡°) (ALE U NICH JEST WOJNA ONUCO!!!) #takaprawda #ukraina #rosja #wojna
Wklejam linki do artykułów, bo
Wklejam linki do artykułów, bo
Witajcie, mój licznik wyzerował się w 103 dniu, challenge trwa dalej bo jedno potknięcie niczego nie marnuje. Zanim zdecydowałem napisać, obserwowałem siebie przez te 3 dni po masturbacji, by się przekonać czy ten wyskok miał jakieś znaczenie i nie zaobserwowałem niczego negatywnego. Ale trzeba podkreślić że wpadnięcie w ciąg to krótka droga do zaprzepaszczenia całego trudu wypracowanego chociażby przez miesięczną abstynencję, stąd tak ważna jest wstrzemięźliwość po potknięciu. Wydaje mi się że łatwiej było przejść do "porządku dziennego" i nie popadać w ciąg, niż było to podczas znacznie krótszej abstynencji (jednak czas i pojęcie plastyczności mózgu robią tu robotę) stąd mój wniosek że im dłuższa abstynencja tym trudniej wpaść w ponowny ciąg. Ciśnienie spotęgowały problemy mojej narzeczonej z bardzo spóźniającym się okresem, więc z seksów nici, no i od 2 tygodni jestem na teściu w związku treningami więc hormony eksplodowały. Mam nadzieję że dam radę, może ktoś z Was też jest na cyklu i robi challenge?
#nofapchallenge
Komentarz usunięty przez autora