Siema #lodz - bede u was z różowym w ten weekend na tym słynnym light festiwalu - moze ktoś powiedzieć co najlepiej zobaczyć (zarówno podczas festiwalu jak i poza nim) i co zjeść u was w mieście? - dzięki z gory!
@ToJaZabilemMufase: w sumie fajna prezentacja jest na placu wolności puszczana co jakiś czas reszta to porostu nuda nie wiem mnie światełka bawiły i podniecały jak byłem mały ale chociaż okazja jest by się #!$%@?ć ze znajomymi xD
@jestemleniem: aż tak źle? Kupować kask? @CzuowiekPajonk: Byłem niedawno na podobnym pokazie w Toruniu i było całkiem spoko, a na mirko łodzianie byli oburzeni, że przy łódzkim pokazie ten toruński to #!$%@?, więc mam spore oczekiwania ;) @2ndLaw: @srgs: meeega dzięki!
@ToJaZabilemMufase: frekwencja z roku na rok większa, a z Warszawki ponoć jakieś specjalne połączenia kolejowe nawet mają być więc zapowiada się tłocznie ( ͡°͜ʖ͡°)
Byłem niedawno na podobnym pokazie w Toruniu i było całkiem spoko, a na mirko łodzianie byli oburzeni, że przy łódzkim pokazie ten toruński to #!$%@?, więc mam spore oczekiwania ;)
@ToJaZabilemMufase: w sumie to po festiwalu daj znać jak wypadły oba w porównaniu do siebie.
Od siebie oczywiście dodam ewangelicką część Starego Cmentarza, 5 minut od Manufaktury na zachód (o, jest zaznaczone na mapie).
@CzuowiekPajonk: Byłem niedawno na podobnym pokazie w Toruniu i było całkiem spoko, a na mirko łodzianie byli oburzeni, że przy łódzkim pokazie ten toruński to #!$%@?, więc mam spore oczekiwania ;)
@2ndLaw: @srgs: meeega dzięki!
@ToJaZabilemMufase: w sumie to po festiwalu daj znać jak wypadły oba w porównaniu do siebie.