pewnie przewijało się to pytanie parę razy, ale coś mi nie działa. Jak uzyskać taką wersję H3 HotA jak ten gość z youtube - ABlackHorse Gaming i zresztą każdy kto gra... Czyli np. rozszerzony widok na bohaterów do wyboru w momencie tworzenia gry - zakres otrzymywanych jednostek itp. Albo np już z gry - łatwe dzielenie jednostek - jednym przyciskiem? Lub widok zakresu ruchu przeciwnika w czasie walki? Co to za wersja? Czego mi brakuje, skoro tego nie mam? #heroes3
sorry za durne pytanie, ale nie daje mi to spokoju, a chcę sobie uprzyjemnić grę ( ͡°ʖ̯͡°)
poglądowo daję link do jakiegoś gameplaya o co mi chodzi
jak zwykle kawał dobrej roboty michau. Dwa najbardziej plusowane komentarze w przypadku braku plusów to ostanie dwa i to jeszcze w odwróconej kolejności.
Jak już bierzecie dwa najwyższe to może jednak według daty dodania bo często będzie to jakiś komentarz+odpowiedź do niego
Jak uzyskać taką wersję H3 HotA jak ten gość z youtube - ABlackHorse Gaming i zresztą każdy kto gra...
Czyli np. rozszerzony widok na bohaterów do wyboru w momencie tworzenia gry - zakres otrzymywanych jednostek itp. Albo np już z gry - łatwe dzielenie jednostek - jednym przyciskiem? Lub widok zakresu ruchu przeciwnika w czasie walki? Co to za wersja? Czego mi brakuje, skoro tego nie mam?
#heroes3
sorry za durne pytanie, ale nie daje mi to spokoju, a chcę sobie uprzyjemnić grę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
poglądowo daję link do jakiegoś gameplaya o co mi chodzi