Aktywne Wpisy
Belbiteo +1403
Jutro z radością wstanę o 5, żeby odwieźć mojego syna na pierwsze zawody z zapasów. Chłopak trenuje już 2 lata i stwierdzam, że sport totalnie pomógł nam w życiu. W pierwszej klasie syn miał problemy z kolegami. Uwzięli się na niego, dokuczali mu, były przepychanki i inne takie. Nie pomagały rozmowy z rodzicami i wychowawca. Chłopak wychodzil często ze szkoły z płaczem, że on tam więcej nie pójdzie. W drugiej klasie zapisałam
mirko_anonim +34
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Na co lepiej wydać 120 tys.?
1) Na budowę domu, którego nam aktualnie brakuje i chcielibyśmy nie musieć wynajmować. Żeby dziecko miało swój pokój. Żeby mieć gdzie mieszkać i zacząć zajmować się innymi celami.
2) Na rozwód z żoną, z którą od miesięcy nie śpię w jednym łóżku. Dla której wspólne spędzenie czasu to #!$%@? jej. Która patrzy na mnie z góry. Której już się zdarzyło rzucić na mnie
Na co lepiej wydać 120 tys.?
1) Na budowę domu, którego nam aktualnie brakuje i chcielibyśmy nie musieć wynajmować. Żeby dziecko miało swój pokój. Żeby mieć gdzie mieszkać i zacząć zajmować się innymi celami.
2) Na rozwód z żoną, z którą od miesięcy nie śpię w jednym łóżku. Dla której wspólne spędzenie czasu to #!$%@? jej. Która patrzy na mnie z góry. Której już się zdarzyło rzucić na mnie
Fantasy, SF, melodramaty, romantyczne, pościgi i wybuchy - wykluczone, bo najzwyczajniej w świecie mnie nudzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chętnie bardzo stare, czarnobiałe kino z ubiegłego wieku, również polskie, także thrillery, psychologiczne, obyczajowe.
#filmnawieczor
Żelary.
@sorhu: Z przyjemnością. Dziękuję.
Ze swej strony polecam Dziwolągi (1932).
@l_________________________________l: Świetnie. Dopisałem do listy, obejrzę obowiązkowo.
Komentarz usunięty przez autora
@KrzyzaczeQ: Dziękuję.