Aktywne Wpisy
Clefairy +249
Dlaczego jest tworzona jakaś alternatywna rzeczywistość w kwestii covidu?
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
KamiIa +12
Mój chłopak (a właściwie już narzeczony) niedawno mi się oświadczył po trzech latach związku, a ja nie jestem pewna tego związku. I nie chodzi tutaj o uczucia, bo w tym jesteśmy zgodni, nie ma między nami napięć czy sprzeczek, świetnie się dogadujemy i super nam się spędza razem czas (no właśnie, ale najlepiej kiedy nic nie robimy tylko jesteśmy obok siebie).
Problem jest zgoła innej natury - chodzi o różnicę w zarobkach
Problem jest zgoła innej natury - chodzi o różnicę w zarobkach
kupując BTC:
1. robię zlecenie przelewu, przelicza mi wg kursu X
2. przelew dochodzi do nich następnego dnia rano, kurs jest wtedy na moją niekorzyść - Y
3. kupuję po kursie Y, w końcu taki jest teraz aktualny?
1. robię zlecenie przelewu, przelicza mi wg kursu X
2. przelew dochodzi do nich następnego dnia rano, kurs jest wtedy na moją korzyść - Y
3. kupuję po kursie X, bo w końcu na taki została otwarta transakcja?
w obu przypadkach profit dla kantoru ? :(
#bitcoin
Odnośnie zmiany kursu to możesz wybrać opcję manualną i jeżeli kurs jest niekorzystny to zrezygnować z zakupu i dostać zwrot przelewu. Przykładowo jeżeli kurs BTC spada to wtedy otrzymasz więcej BTC
@av18:
Wymiana: Automatycznie - po kursie z momentu zaksięgowania przelewu. Manualnie - otrzymasz e-mail z prośbą o akceptację oferty