Wpis z mikrobloga

@Pepe_Roni: Wydaje mi się, że warto jeśli jesteś w stanie w 100% poświecić się takiemu kursowi. Na pewno nie możesz tego traktować jako kurs od 8-16 tylko w okresie kursu musisz w pełni się mu podporządkować.
Pewną jego zaletą na pewno jest to, że masz osoby, które wytłumaczą Tobie jak gdzieś się zatniesz i żebyś nie tracił czasu możesz zawsze ich dopytać.

Nie brałem udziału w takim kursie, ale myślę, że
  • Odpowiedz
@stash: Też chciałbym się zapisać na taki kurs, zastanawiam się tylko jaki kurs programowania obrać, który język wybrać na początek, mógłbyś mi coś doradzić?
  • Odpowiedz
@Pepe_Roni: Zwykle takie kursy, te dla początkujących, są prowadzone przez osoby mało kompetentne, które poza zakresem materiału niewiele wiedzą. Rzadko się zdarza kompetentny instruktor, który dokładnie wytłumaczy i pomoże również z poza zakresu kursu.
  • Odpowiedz
  • 0
@kolo8998 nie jestem w stanie nic konkretnego zaproponować. Sam musisz wiedzieć czy chcesz pisać aplikacje mobilne, na desktopy, aplikacje internetowe czy jeszcze coś innego. Może najpierw zobacz czy programowanie w ogóle ciebie interesuje. Na pewno bym nie poszedł na taki kurs na zasadzie że na coś pójdę i później całkiem zmienię technologię, bo wtedy traci on swój główny cel. Czyli przygotowane do pracy w danej technologii.
  • Odpowiedz