Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
pytanie o świadectwo szkolne , jak to jest w firmach chodzi o to że aplikuje na pewne stanowisko no i generalnie posiadam umiejętności oraz wiedzę ponieważ prace dostałem od razu ale jest taki problem że chcieli świadectwo szkolne ( szkoła średnia ) no i zakupiłem owe ( nie pytajcie co jak i dlaczego :) ) i pytanie jest czy mogą sprawdzić oryginalność takiego papierka ? z tego co wiem niby nie a przynajmniej zazwyczaj się tego nie robi szczególnie jeżeli chodzi zwykłą szkołę srednia bez matury ani nic bo np . w przypadku jakiś studiów wyższych może i tak , co myśliscie o tym ? i jak to wygląda np w prywatnej firmie a np takiej która należy do państwa np . policja itd .

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
  • 4
@AnonimoweMirkoWyznania: w państwowych typu, straż, policja, wojsko jestem przekonany, że sprawdzają to na 100% i możesz mieć duże problemy jak to wypłynie. Nie tylko za fałszerstwo, ale również usunięcie że służby jako, że nie jesteś dłużej osobą o nieposzlakowanej opinii czy jakoś tak. Jak nie masz średniego, a chcesz coś "państwowego" to próbuj do wojska, MPK, albo PKP, tam zawodówka wystarczy, ale nie licz na awans.