Aktywne Wpisy

mike-contractors +43
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja

Blueweb +5

pytanie o świadectwo szkolne , jak to jest w firmach chodzi o to że aplikuje na pewne stanowisko no i generalnie posiadam umiejętności oraz wiedzę ponieważ prace dostałem od razu ale jest taki problem że chcieli świadectwo szkolne ( szkoła średnia ) no i zakupiłem owe ( nie pytajcie co jak i dlaczego :) ) i pytanie jest czy mogą sprawdzić oryginalność takiego papierka ? z tego co wiem niby nie a przynajmniej zazwyczaj się tego nie robi szczególnie jeżeli chodzi zwykłą szkołę srednia bez matury ani nic bo np . w przypadku jakiś studiów wyższych może i tak , co myśliscie o tym ? i jak to wygląda np w prywatnej firmie a np takiej która należy do państwa np . policja itd .
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz