Wpis z mikrobloga

• 1
@serdel3k nieformalnie. A bo wie Pani, ja pracuję w godzinach zapisów a i bardzo mi zależy żeby się zapisać do konkretnego wykładowcy. Na ogolnouczelniane z kolei powiedziałem kolesiowi prosto z mostu że muszę mieć wcześnie zapisy bo ni #!$%@? mi się plan nie zagra, ale tam był chyba jakiś wniosek. Nie pamiętam bo dawno i nie prawda :P
  • Odpowiedz
  • 0
@Dzonzi oj wszystko Ci trzeba tłumaczyć :* z panią, która zajmuje się zapisami. Na różnych wydziałach może się nazywać inaczej.
  • Odpowiedz
@Brant: przecież żeby mieć wcześniejsze zapisy wystarczy mieć wyższą średnią

powiedziałem kolesiowi prosto z mostu że muszę mieć wcześnie zapisy bo ni #!$%@? mi się plan nie zagra

@Brant: ehh... jednak nie przez przypadek polskie uczelnie są tak nisko w rankingach.
  • Odpowiedz
@serdel3k: to jest w gestii prodziekana, na W-4 na pewno można, mając udokumentowaną działalność w kole (ale nie figurowanie w jakimś gównokółku, raczej chodzi o takich pokroju tych, co robią łaziki na Marsa, albo bolidy wyścigowe).
  • Odpowiedz
@serdel3k można ale musisz mieć udokumentowana działalność. Nawet w miejszym kole. Ale coś musicie robić a nie tylko brać hajs od uczelni. Konkretny duży projekt w którym brałeś udział. I próbuj
  • Odpowiedz
@serdel3k: jestem w kole naukowym, które jest całkiem spore (PWr Racing Team to nie jest, ale też dużo reprezentujemy uczelnię) i mówię: bullshit, nic to nie daje w kwestii zapisów
  • Odpowiedz