Wpis z mikrobloga

Witam ,czeka mnie usuwanie prawej ósemki ,strasznie się stresuję i chciałbym ,żeby zajął się tym dobry chirurg. Czy ktoś zna takiego w Lublinie bądź okolicach? Chodzi mi o odpowiedzi osób które same miały podobną sytuację ,a nie te które ,,słyszały" #lublin
  • 9
  • Odpowiedz
@Papamobil: Klinika pieknego uśmiechu na narutowicza. Robili mi na NFZ, czekałem bodajże 2 tygodnie. Bezboleśne przez kilka godzin, ale kolejne 2-3 dni trochę uciążliwe. Ogólnie poelcam
  • Odpowiedz
  • 0
@Papamobil robilem ostatnio w luxmedzie na Koncertowrj, pani doktor Wojcik. Nie bylo to chirurgiczne, tylko podwazenie i wyrwanie. NIC mnie nie bolalo ani w trakcie ani po
  • Odpowiedz
@Papamobil: Usuwałem wszystkie zęby mądrości. 3 były usuwane w Wojewódzkiej przychodni na Lubartowskiej. Przy jednej z nich dostałem paskudnego krwotoku. Lekarze się tym zbytnio nie przejmowali. Czwartą usuwałem w Nova Dent na Willeńskiej i tam chodzę do dziś.
  • Odpowiedz
@Papamobil
Dental Trio na Kunickiego.
3 wyrwane z zakładaniem szwów.
Już rok po zabiegu i żyje :D

PS: Chcąc wyrwać ostatnią, dzwoniłem tam i skonczyl im się kontrakt z NFZ na ten rok.
W klinice pięknego uśmiechu też tylko płatnie.
Ogarnąłem Arete w Swidniku, tam najbliższy termin październik/listopad i chyba się wybiorę
  • Odpowiedz
@Papamobil: Ciężko coś jeść i zwyczajnie przez to się nie chce. Tak to tylko jest trochę opuchnięte i zbytnio w zyciu nie przeszkadza dopóki nie podrażnisz. Kebab był ambrozją po tych kilku dniach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Papamobil: dr Wdowiak na Czubach na Szmaragdowej - polecam całym sercem, też niedawno miałem usuwaną ósemkę. Nie było w sumie strasznie, w sumie lepiej niż przed
  • Odpowiedz